Jedzenie z piekarnika halogenowego – proste i pyszne!
Piekarnik halogenowy jest równie łatwy w obsłudze, co wszechstronny. Wielofunkcyjny sprzęt można wykorzystać do grillowania, pieczenia, gotowania na parze, smażenia, opiekania, podgrzewania i rozmrażania. Niezależnie od tego, czy chcesz przygotować frytki z niewielką ilością tłuszczu w kombiwarze elektrycznym, grillować pół kurczaka, czy delikatnie podgrzać zapiekankę. Z piekarnikiem halogenownym zrobisz to szybciej i trzy do pięciu razy bardziej energooszczędnie niż w jakimkolwiek piekarniku.
Sprzęt posiada grzałkę w pokrywie, którą wyposażono w regulator temperatury do 250°C. Ciepło jest rozprowadzane równomiernie i bezpośrednio w kombiwarze halogenowym za pomocą wentylatora. Dzięki temu zapiekanki z mięsem mają typową konsystencję: chrupiącą na zewnątrz oraz soczystą i delikatną w środku.
Kontrolujesz czas gotowania za pomocą minutnika 0-60 min. Dzięki temu możesz szybko i wyjątkowo efektywnie przygotować wszystkie potrawy za pomocą zaledwie dwóch elementów sterujących. Komora piekarnika z odpornego na ciepło szkła sprawia, że możesz zawsze mieć oko na proces pieczenia.
Uwielbiasz różnorodność w swoim menu? Skorzystaj więc z akcesoriów, dzięki którym przygotujesz piekarnik halogenowy do różnych potraw. Użyj niskich i wysokich rusztów, razem lub osobno.
Czyszczenie kombiwaru elektrycznego jest tak samo proste jak pieczenie, ponieważ wyposażono go w funkcję samoczyszczenia. Korzystaj z łatwych w pielęgnacji urządzeń do gotowania gastronomicznej marki bredeco!