Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
499,00 zł

Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C

Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10010401 | Model: RCSV-02

Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C
Odtwórz film
Zdjęcie 360°
499,00 zł

z VAT | darmowa wysyłka

  • Darmowa wysyłka

    ?

    Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • 30 dni na rezygnację

    ?

Gotowe do natychmiastowej wysyłki Jeżeli zamówisz i dokonasz opłaty w przeciągu 3 godz.55 min, to przesyłka zostania nadana jeszcze dziś.

Najważniejsze cechy produktu:

  • moc 1100W
  • Temperatura 0-90°C
  • Timer 0 -99 godziny
  • Wyświetlacz LED
  • Pojemność do 22 l
 

Metoda sous vide polega na gotowaniu jedzenia w szczelnie zamkniętych plastikowych torebkach próżniowych. Umieszcza się je w kąpieli wodnej (lub parowej) i gotuje dłużej niż tradycyjną metodą – zwykle od 1 do 7, a nawet 48 godzin.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Duża funkcjonalność modelu RCSV-02 sprawia, że znajdzie on zastosowanie w hotelach, restauracjach, kawiarniach, barach z przekąskami, bistrach, lokalach typu fast food, firmach cateringowych, ulicznych stoiskach gastronomicznych i gospodarstwach domowych. Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach zapewnia przygotowanie zdrowych posiłków (szczególnie warzywnych i mięsnych) o wysokich wartościach odżywczych.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Pojemność wlewcza wynosi od 5 do 22 l. Funkcja timer umożliwia ustawienie czasu działania od 0 do 99 godzin. Dzięki niej odpowiednio dopasujesz okres pracy maszyny do przepisu kulinarnego. Cyrkulator sous vide Royal Catering wyłącza się automatycznie po zakończeniu gotowania. Czas i temperatura są pokazane na wyświetlaczu LED.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Na szybkie osiągnięcie wymaganej temperatury pozwala wydajna, energooszczędna grzałka o mocy 1100 W. Cyrkulator do gotowania dysponuje wyborem temperatury od 0 do 90°C z dokładnością 0,1°C. Wbudowany termostat utrzymuje wybraną wartość.  

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Łatwe utrzymanie w czystości to cecha wynikająca z konstrukcji oraz gładkich powierzchni. Ze stali nierdzewnej o małej porowatości wykonano obudowę urządzenia do gotowania sous vide. Materiał jest obojętny w kontakcie z żywnością i odporny na korozję. 

Pokaż więcejPokaż mniej

Najważniejsze cechy

  • Wydajność – moc 1100 W
  • Elastyczność – możliwość ustawienia temperatury w zakresie 0-90°C
  • Wybór czasu – timer od 0 do 99 godzin
  • Czytelność – wyświetlacz LED
  • Pojemność – od 5 do 22 l pojemności wlewczej

Cyrkulator sous vide Royal Catering

Cyrkulator sous vide zaprojektowano z myślą o przyrządzaniu żywności w niskiej temperaturze z użyciem woreczków. Dzięki pojemności użytkowej wynoszącej od 5 do 22 l oraz mocy 1100 W artykuł marki Royal Catering umożliwia przygotowanie w tym samym czasie wielu produktów spożywczych. Model RCSV-02 sprawdzi się zarówno w profesjonalnej, jak i domowej eksploatacji.

Cyrkulator do gotowania – opis

Kompaktowy cyrkulator sous vide Royal Catering RCSV-02 to doskonały artykuł do profesjonalnej, jak i domowej kuchni. Dzięki niemu przygotujesz dania o wysokich walorach odżywczych m.in. z mięsa oraz warzyw. Duża pojemność wlewcza (od 5 do 22 l) i moc 1100 W gwarantują wydajne gotowanie metodą sous vide wielu produktów jednocześnie.

  • Metoda sous vide
  • Moc: 1100 W
  • Temp. od 0 do 90°C
  • Pojemność: od 5 do 22 l
  • Timer: od 0 do 99 h
Model
RCSV-02
Nr katalogowy
1401
Stan artykułu
Nowy
Napięcie
230 V
Moc
1100 W
Materiał obudowy
Stal nierdzewna
Zakres temperatury
0 – 90°C
Zakres czasu
0 – 99 h
Min. pojemność wlewcza
5 l
Maks. pojemność wlewcza
22 l
Dokładność temperatury
0,1°C
Wyświetlacz
LED
Przewód zasilający
1,2 m
Instrukcja obsługi
Tak
Wymiary (DxSxW)
12 x 9 x 36 cm
Waga
2 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
20 x 14 x 41 cm
Waga wysyłki
2,5 kg
Rysunek techniczny
Zakres dostawy
  • Cyrkulator sous vide
  • Przewód zasilający
  • Instrukcja obsługi

Poręczny sprzęt do naczyń o poj. 5-22 l

 

Grzałka 1100 W szybko nagrzewa wodę zakresie 0-90°C

 

Zdrowe przyrządzanie warzyw, ryb, mięsa

Nienagrzewający się uchwyt do zawieszania i przenoszenia

Czytelny panel sterowniczy ułatwia obsługę

Urządzenie testował Carlo Asuni Szef kuchni renomowanych restauracji na Sardynii oraz w Londynie. Ambasador lokalnych produktów „Made in Italy”.

Wygodna podziałka poziomu napełnienia

Jednoczesne gotowanie różnych produktów w szczelnych woreczkach

 

Alarm dźwiękowy w przypadku niskiego poziomu wody

 

Metoda sous vide zachowuje witaminy i minerały

PRO TIP

Uniwersalny sprzęt nadaje się do każdego garnka o pojemności maks. 22 l.

Polecam do intensywnego użytku, ponieważ konstrukcja ze stali nierdzewnej świetnie spisuje się w stałym kontakcie z wodą.

Timer

Precyzyjny czas gotowania (0-99 h) dzięki timerowi

Stal nierdzewna

Stal nierdzewna jest trwała i bezpieczna dla żywności

Ekran LED

Pełną kontrolę parametrów umożliwia ekran LED

Mobilność

Łatwa obsługa

 
Podstawa profesjonalnego gotowania

Cyrkulator sous vide stanowi podstawę dobrej obsługi w każdej modnej restauracji, a sama metoda pozwala uzyskać zawsze świetne rezultaty. Dlatego model od Royal Catering zajmuje tak ważną pozycję w moim lokalu. Dzięki mocy 1100 W szybko osiąga odpowiednią temperaturę. Pojemność 22 l umożliwia jednoczesne przyrządzenie mięs, co zwykle robię rano. Kolejną zaletą jest dopływ wody na dnie, w przeciwieństwie do tradycyjnych urządzeń, które mają go z boku. Połączenie kompaktowych wymiarów i dużej mocy to strzał w dziesiątkę, bo wiemy przecież, jak ważne jest zagospodarowanie miejsca w kuchni. Określenia wygodne użytkowanie i trwałość najlepiej opisują to dzieło sztuki. Po prostu świetnie!

Szef kuchni w prestiżowej restauracjach w Sydney i Warszawie. Doświadczony i profesjonalny restaurator.

Czy urządzenie można umieścić na dnie garnka, czy należy zachować odstęp między garnkiem a dnem?

Urządzenie można umieścić bezpośrednio na dnie.

Ile czasu zajmuje podgrzanie 20 l wody? Czy sprzęt wyposażono w pompkę?

Zależy to od temperatury wody przed włączeniem sprzętu. Przy temperaturze początkowej 20°C i pojemności 10 litrów wody urządzenie podgrzewa ją około 50 minut. Zostało wyposażone w pompkę.

Napisz pierwszą opinię dla tego produktu



Zostaw recenzję
Oceny zostaną aktywowane po ich weryfikacji.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Folia moletowana do pakowania próżniowego - 8 rolek - 600 x 20 cm
129,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Folia moletowana do pakowania próżniowego - 8 rolek - 4 rozmiary
139,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Folia moletowana do pakowania próżniowego - 8 rolek - 600 x 30 cm
175,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Folia moletowana do pakowania próżniowego - 4 rolki - 600 x 20 cm
85,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Folia moletowana do pakowania próżniowego - 4 rolki - 4 rozmiary
89,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Folia moletowana do pakowania próżniowego - 4 rolki - 600 x 30 cm
89,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Worki moletowane do pakowania próżniowego - 100 szt. - 20 x 30 cm
79,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Worki moletowane do pakowania próżniowego - 50 szt. - 28 x 40 cm
79,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Worki moletowane do pakowania próżniowego - 50 szt. - 30 x 40 cm
75,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Worki moletowane do pakowania próżniowego - 200 szt. - 20 x 30 cm
119,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Worki moletowane do pakowania próżniowego - 100 szt. - 15 x 25 cm
69,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Worki moletowane do pakowania próżniowego - 200 szt. - 28 x 40 cm
199,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Ten produkt
  • moc 1100W
  • Temperatura 0-90°C
  • Timer 0 -99 godziny
  • Wyświetlacz LED
  • Pojemność do 22 l

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C

Cyrkulator sous vide - 1100 W - od 0 do 90°C

499,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • moc 1100W
  • Temperatura 0-90°C
  • Timer 0 -99 godziny
  • Wyświetlacz LED
  • Pojemność do 22 l
  • Moc: 800 W
  • Temperatura 0-90°C
  • Timer 0 -99 godziny
  • Wyświetlacz LED
  • Maks. pojemność: 8 l

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Urządzenie do gotowania sous vide - 800 W - od 0 do 90°C

Urządzenie do gotowania sous vide - 800 W - od 0 do 90°C

(1)
529,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • Moc: 800 W
  • Temperatura 0-90°C
  • Timer 0 -99 godziny
  • Wyświetlacz LED
  • Maks. pojemność: 8 l