Profesjonalna listwa do bonowania niemieckiej marki Royal Catering przeznaczona jest do użytku w hotelach, hostelach, restauracjach itp. Praktyczny model RCBR-30 umożliwia wygodne przytrzymywanie zamówień, rachunków, wszelkiego rodzaju fiszek i paragonów. Wysoka jakość wykonania, trwałość oraz dekoracyjny wygląd stanowią zalety oferowanego artykułu.
Listwa do zamówień – charakterystyka
Oszczędność miejsca sprzęt zawdzięcza zawieszanej konstrukcji. Listwa do bonowania waży niewiele i jest bardzo wygodna do przymocowania za pomocą dołączonych śrub z kołkami rozporowymi. Listwę można przytwierdzić do ściany lub mebli na dowolnej, pożądanej przez użytkownika wysokości.
Wygoda eksploatacji to zasługa konstrukcji o długości 30 cm oferującej wiele miejsca na zamówienia. System kulek umieszczony wewnątrz szyny pewnie przytrzymuje karteczki, dając jednocześnie sposobność łatwego ich wyjęcia w razie potrzeby.
Wyjątkowa trwałość modelu RCBR-30 jest efektem użycia stali szlachetnej. Duża wytrzymałość mechaniczna oraz ceniona w gastronomii odporność na korozję (obecność pary wodnej z gotowanych potraw) gwarantuje długoletnie, pomyślne wykorzystywanie oferowanego sprzętu. Gładką powierzchnię stali łatwo z kolei utrzymać w czystości. Materiał ten charakteryzuje się dużo lepszymi parametrami eksploatacyjnymi niż stosowane przez innych producentów aluminium, które dodatkowo może brudzić kartki i w ten sposób uniemożliwiać przeczytanie wiadomości.
Trwała i estetyczna listwa do bonowania od Royal Catering nadaje się do zawieszenia w wielu miejscach: w kuchniach, recepcjach, za ladą. Model RCBR-30 wygląda estetycznie i jest bardzo praktyczny. Pozwala w prosty sposób zoptymalizować wydawanie dyspozycji i przyjmowanie zamówień.
DANE TECHNICZNE
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Wymiary (DxSxW)
30 x 8 x 2 cm
Waga
0.35 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
31 x 9 x 3 cm
Waga wysyłki
0.45 kg
Zakres dostawy
Listwa do bonowania
Śruby – 2 szt.
Kołki rozporowe – 2 szt.
Instrukcja obsługi
CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA
Jak przymocować listwę do ściany?
Najlepiej zrobić to za pomocą śrub. Można także użyć taśmy montażowej. Zestaw zawiera 2 śruby z kołkami rozporowymi.
Jakiego rodzaju materiału użyto, aby narzędzie było bezpieczne i trwałe?
Wykorzystano stal szlachetną, która jest doskonałym materiałem dla narzędzi kuchennych. Cechuje się biologiczną obojętnością i bezpieczeństwem dla zdrowia. Ponadto nie koroduje oraz jest wytrzymała mechanicznie.
Na rynku widzę dwa rodzaje listwy – ze stali szlachetnej i aluminium. Dlaczego warto wybrać tę pierwszą?
Listwa ze stali nierdzewnej jest bardziej wytrzymała niż aluminiowa. Skutkuje to długowiecznością i odpornością na niespodziewane uderzenia. Co więcej, materiał ten jest o wiele mniej podatny na korozję niż aluminium, co stanowi zaletę w środowisku kuchennym o wysokiej wilgotności spowodowanej gotowaniem potraw.