Darmowa przesyłka Najniższe ceny producenta 3 lata gwarancji konsumenckiej 30 dni na rezygnację

Płyta grillowa - 60 cm - gładka - 2 x 3200 W

Royal Catering
Producent: Royal Catering

Wysyłka natychmiastowa
czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

1149,00 zł

z VAT | darmowa wysyłka

1149,00 zł

z VAT | darmowa wysyłka

Masz pytania do tego produktu? Zadzwoń!
68 381 70 07

 
Płyta grillowa - 60 cm - gładka - 2 x 3200 W Płyta grillowa Royal Catering to profesjonalny...więcej

Płyta grillowa - 60 cm - gładka - 2 x 3200 W

Płyta grillowa Royal Catering to profesjonalny sprzęt gastronomiczny. Idealnie nadaje się do hotelowych restauracji, kawiarni, lokali typu fast food, firm cateringowych, ale także do domowych kuchni. Model RCG 60H zda egzamin zarówno w pomieszczeniach, jak i na zewnątrz. Poznaj zalety naszego produktu!

Płyta grillowa elektryczna RCGH 60 – charakterystyka

Szeroki zakres zastosowania urządzenia Royal Catering umożliwia przyrządzenie wielu dań, np. ze śniadaniowego menu. Dzięki niemu usmażysz jajka, bekon, szynkę, naleśniki, tosty, frytki i tortille. Gładka powierzchnia sprawia, że ruszt elektryczny RCG 60H pozwala grillować różne produkty w higieniczny sposób. Na dużej płycie (60 x 52 cm) zmieści się jednocześnie wiele artykułów spożywczych. Opisywana część maszyny ma grubość 12 mm i została wykonana ze stali węglowej długo podtrzymującej ciepło.

Wydajne grzanie płyta grillowa osiąga za sprawą dwóch elementów grzewczych, każdy o mocy 3200 W. Gwarantują one osiągniecie w krótkim czasie optymalnej temperatury roboczej w zakresie od 50 do 300°C. Działają niezależnie od siebie – dla każdego możesz ustawić inną wartość za pomocą plastikowych pokręteł. Dzięki temu rozwiązaniu równocześnie usmażysz różne dania lub przekąski. 

Dwa wbudowane termostaty utrzymują temperaturę na stałym poziomie. O gotowości sprzętu Royal Catering do działania informują kontrolki. Bezpiecznik chroni przed przegrzaniem. Gdy temperatura jest zbyt wysoka, dochodzi do automatycznego wyłączenia zasilania.

Stal nierdzewna to materiał, z którego wykonano obudowę. Jest neutralna w kontakcie z żywnością i odporna na korozję. Gładkie powierzchnie prosto utrzymasz w czystości. Wysokie ranty zapobiegają pryskaniu tłuszczu. Za sprawą szuflady szybko i wygodnie usuniesz zbędny tłuszcz.

Kompaktowy design (wymiary 60 x 52 x 28 cm) sprawia, że model RCG 60H odnajdzie się na różnej wielkości stanowiskach pracy. Waga wynosząca 32 kg ułatwia przechowywanie i transport. Na stabilność sprzętu wpływają antypoślizgowe nóżki, które nie rysują powierzchni.

Szukasz wydajnego urządzenia gastronomicznego do swojej restauracji, baru szybkiej obsługi, kawiarni czy firmy cateringowej? Zamów płytę grillową Royal Catering! Model RCG 60H sprawdzi się zarówno w stacjonarnych kuchniach, jak i na mobilnych stoiskach z jedzeniem.

  • Duża wydajność – niezależne grzałki 2 x 3200 W
  • Obszerna powierzchnia grillowa – 60 x 52 cm
  • Łatwe utrzymanie w czystości – gładka stal nierdzewna i węglowa oraz szuflada na tłuszcz
  • Prosta obsługa – dwa precyzyjne termostaty
  • Wygodny transport i przechowywanie – kompaktowe wymiary

Jak duża jest powierzchnia grzewcza?

Wymiary płyty grzewczej prezentowanego grilla wynoszą 60 x 52 cm.

Jaka jest maksymalna temperatura grzania?

Element grzewczy pozwala osiągnąć temperaturę do 300°C.

Model RCG 60
Nr katalogowy 1061
Stan artykułu Nowy
Napięcie 230 V
Moc 2 x 3200 W
Wtyczki 2
Grubość płyty grillowej 12 mm
Temperatura robocza 50 - 300°C
Wymiary (DxSxW) 60,00 x 52,00 x 28,00 cm
Waga 32,00 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW) 66,00 x 58,00 x 35,00 cm
Waga wysyłki 36,30 kg

Burger grzybowy z pieczoną papryką i majonezem czosnkowym

0:45 h

czas przygotowania

średni

poziom trudności

1

liczba porcji

Składniki

  • bułka ciabatta - 1 szt.
  • ser mimolette - 2 plastry
  • pieczona papryka - 30 g
  • duże boczniaki - 2 szt.
  • czosnek - 2-3 ząbki
  • majonez - 50 ml
  • bułka tarta
  • jajko - 1 szt.
  • mąka pszenna
  • sałata - 2-3 liście

Autorski przepis szefa kuchni Michała Orłowskiego.
Dołącz do naszego zespołu ekspertów,
dziel się doświadczeniami, korzystaj z porad.
Rozwijaj swój biznes i przyłącz się do nas!

Krok 1: Przygotowanie majonezu czosnkowego

Czosnek obrać, zawinąć w folię aluminiową i piec w opiekaczu Salamander aż zmięknie. Następnie przecisnąć go przez praskę, wymieszać z majonezem i doprawić solą i pieprzem.

Krok 2: Przygotowanie boczniaków

Boczniaki zapanierować w mące, jajku i bułce tartej, a następnie wysmażyć po obu stronach na patelni aż się zazłocą.

Krok 3: Przygotowanie bułki

Bułkę przekroić, posmarować masłem i zgrillować.

Krok 4: Podanie

Na spód bułki ułożyć sałatę i nałożyć na nią nieco majonezu czosnkowego. Pieczoną paprykę pociąć w paski. Zapanierowane i usmażone na złoto grzyby obłożyć serem, papryką i łyżką majonezu czosnkowego. Nałożyć wierzch bułki i nadziać na wykałaczkę (patyczek bambusowy).

Zestaw obejmuje:

  • Płytę grillową
  • Instrukcję obsługi

Produkt RCG 60H znajduje się w solidnej paczce, która zabezpiecza go podczas transportu.

faq

  • Kontakt
    Phone

    68 381 70 07
    pn. - pt. 7:00 - 17:00
    Expondo Blog

    Email

    info@expondo.pl
    Odpowiemy na Twoje pytanie tak szybko jak to możliwe
  • Płatność
    Płać szybko i bezpiecznie
    Przelewy24 PayPal Blik Przelew bankowy Mastercard Visa Płatność ratalna Za pobraniem
Wcześniej oglądane