Darmowa przesyłka Najniższe ceny producenta 3 lata gwarancji konsumenckiej 30 dni na rezygnację

Płyta grillowa - 60 cm - ryflowana - 2 x 3200 W

Royal Catering
Producent: Royal Catering

Wysyłka natychmiastowa
czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

1249,00 zł

z VAT | darmowa wysyłka

1249,00 zł

z VAT | darmowa wysyłka

Masz pytania do tego produktu? Zadzwoń!
68 381 70 07

 
Płyta grillowa - 60 cm - ryflowana - 2 x 3200 W Płyta grillowa Royal Catering to...więcej

Płyta grillowa - 60 cm - ryflowana - 2 x 3200 W

Płyta grillowa Royal Catering to profesjonalny sprzęt gastronomiczny. Idealnie nadaje się do hotelowych restauracji, kawiarni, lokali typu fast food, firm cateringowych, ale także do domowych kuchni. Model RCG 60G zda egzamin zarówno w pomieszczeniach, jak i na zewnątrz. Poznaj zalety naszego produktu!

Płyta grillowa elektryczna RCG 60G – charakterystyka

Szeroki zakres zastosowania urządzenia Royal Catering umożliwia przyrządzenie wielu dań, np. ze śniadaniowego menu. Dzięki niemu usmażysz jajka, bekon, szynkę, naleśniki, tosty, frytki i tortille. Gładka powierzchnia sprawia, że ruszt elektryczny RCG 60G pozwala grillować różne produkty w higieniczny sposób. Na dużej płycie (60 x 52 cm) zmieści się jednocześnie wiele artykułów spożywczych. Opisywana część maszyny ma grubość 12 mm i została wykonana ze stali węglowej długo podtrzymującej ciepło. Ryflowana część powierzchni grillowej pomaga odprowadzać tłuszcz i inne płyny z żywności. Na usmażonym jedzeniu widać charakterystyczny, atrakcyjny wizualnie wzór w paski.

Wydajne grzanie płyta grillowa osiąga za sprawą dwóch elementów grzewczych, każdy o mocy 3200 W. Gwarantują one osiągniecie w krótkim czasie optymalnej temperatury roboczej w zakresie od 50 do 300°C. Działają niezależnie od siebie – dla każdego możesz ustawić inną wartość za pomocą plastikowych pokręteł. Dzięki temu rozwiązaniu równocześnie usmażysz różne dania lub przekąski.

Dwa wbudowane termostaty utrzymują temperaturę na stałym poziomie. O gotowości sprzętu Royal Catering do działania informują kontrolki. Bezpiecznik chroni przed przegrzaniem. Gdy temperatura jest zbyt wysoka, dochodzi do automatycznego wyłączenia zasilania.

Stal nierdzewna to materiał, z którego wykonano obudowę. Jest neutralna w kontakcie z żywnością i odporna na korozję. Gładkie powierzchnie prosto utrzymasz w czystości. Wysokie ranty zapobiegają pryskaniu tłuszczu. Za sprawą szuflady szybko i wygodnie usuniesz zbędny tłuszcz.

Kompaktowy design (wymiary 60 x 52 x 28 cm) sprawia, że model RCG 60G odnajdzie się na różnej wielkości stanowiskach pracy. Waga wynosząca 32 kg ułatwia przechowywanie i transport. Na stabilność sprzętu wpływają antypoślizgowe nóżki, które nie rysują powierzchni.

Szukasz wydajnego urządzenia gastronomicznego do swojej restauracji, baru szybkiej obsługi, kawiarni czy firmy cateringowej? Zamów płytę grillową Royal Catering! Model RCG 60G sprawdzi się zarówno w stacjonarnych kuchniach, jak i na mobilnych stoiskach z jedzeniem.

  • Duża wydajność – niezależne grzałki 2 x 3200 W
  • Obszerna powierzchnia grillowa – 60 x 52 cm
  • Dokładne odprowadzanie tłuszczu – część ryflowana
  • Łatwe utrzymanie w czystości – gładka stal nierdzewna i węglowa oraz szuflada na tłuszcz
  • Prosta obsługa – dwa precyzyjne termostaty

Jak duża jest powierzchnia grzewcza?

Wymiary płyty grzewczej prezentowanego grilla wynoszą 60 x 52 cm.

Jaka jest maksymalna temperatura grzania?

Element grzewczy pozwala osiągnąć temperaturę do 300°C.

Model RCG 60G
Nr katalogowy 1062
Stan artykułu Nowy
Napięcie 230 V
Moc 2 x 3200 W
Wtyczki 2
Grubość płyty grillowej 12 mm
Temperatura robocza 50 - 300°C
Wymiary (DxSxW) 60,00 x 52,00 x 28,00 cm
Waga 32,00 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW) 66,00 x 58,00 x 35,00 cm
Waga wysyłki 36,30 kg

Klasyczny cheeseburger

0:45 h

czas przygotowania

średni

poziom trudności

1

liczba porcji

Składniki

  • bułka burgerowa - 1 szt.
  • pomidor - 30 g
  • czerwona cebula - 10 g
  • sałata
  • mięso wołowe mielone - 180 g
  • ser cheddar - 20 g
  • majonez - 10 ml
  • ketchup - 10 ml
  • plasterki boczku - 30 g
  • sól
  • pieprz

Autorski przepis szefa kuchni Michała Orłowskiego.
Dołącz do naszego zespołu ekspertów,
dziel się doświadczeniami, korzystaj z porad.
Rozwijaj swój biznes i przyłącz się do nas!

Krok 1: Grillowanie boczku

Plasterki boczku zgrillować aż będą chrupiące.

Krok 2: Przygotowanie mięsa wołowego

Z mięsa uformować kule i przepuścić przez prasę do burgerów.

Krok 3: Przygotowanie bułki

Bułkę przepołowić, posmarować masłem i zgrillować. Następnie spód obłożyć sałatą i nałożyć trochę ketchupu i majonezu.

Krok 4: Grillowanie kotleta

Kotlet grillować po 2-3 minuty z jednej strony i mocno przyprawić świeżo mielonym pieprzem i solą. Obrócić mięso, przyprawić, położyć ser i grillować kolejne 2-3 minuty aż ser się stopi.

Krok 5: Podanie

Gotowy kotlet przełożyć na spód bułki. Następnie położyć na mięsie 2 plasterki pomidora i cebuli oraz dodać ketchup i majonez. Nałożyć wierzch bułki i nadziać patyczkiem.

Zestaw obejmuje:

  • Płytę grillową
  • Instrukcję obsługi

Produkt RCG 60G znajduje się w solidnej paczce, która zabezpiecza go podczas transportu.

faq

  • Kontakt
    Phone

    68 381 70 07
    pn. - pt. 7:00 - 17:00
    Expondo Blog

    Email

    info@expondo.pl
    Odpowiemy na Twoje pytanie tak szybko jak to możliwe
  • Płatność
    Płać szybko i bezpiecznie
    Przelewy24 PayPal Blik Przelew bankowy Mastercard Visa Płatność ratalna Za pobraniem
Wcześniej oglądane