Podgrzewacze gastronomiczne
Witryna grzewcza - 35 cm
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 989,00 zł
Lampa grzewcza do potraw - podwójna - 2 x 275W
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 619,00 zł
Bemar - 6 x GN 1/3 - 6 x pokrywka - kranik
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1349,00 zł
Termos gastronomiczny - 30 l - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 479,00 zł
Płyta grzewcza - 1200 x 500 mm - 4 halogeny - 2000 W
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 989,00 zł
Termos gastronomiczny - 22 l - Royal Catering - gumowa podstawa
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 449,00 zł
Bemar - 6 x GN - podgrzewanie na sucho
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 2449,00 zł
Podgrzewacz do potraw - GN 1/1 - Royal Catering - 8,5 l - 2 pojemniki na paliwo - pokrywa roll top
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 629,00 zł
Termos gastronomiczny - 30 l - kranik - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 449,00 zł
Termos gastronomiczny - 30 l - kranik
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 359,00 zł
Podgrzewacz do talerzy - 120 talerzy
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 2049,00 zł
Podgrzewacz do potraw - 1600 W - 100 mm - 13 l
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 569,00 zł
W profesjonalnej gastronomii jednym z najważniejszych elementów jest wyposażenie kuchni. Pośród niezbędnego sprzętu elektrycznego znajdują się urządzenia grzewcze, takie jak np. grille, warniki, podgrzewacze do zup, frytownice czy smażalniki. Poszczególne warianty pozwalają idealnie usmażyć, ugotować albo podtrzymać ciepło gotowego już jedzenia.
Oprócz temperatury przygotowywanych potraw, duże znaczenie ma również temperatura zastawy, w której są serwowane. Podgrzewacz do talerzy to sprzęt wyposażony w regulowane półki mieszczące różnej wysokości półmiski, spodki i talerze. Modele marki Royal Catering posiadają konstrukcję ze stali nierdzewnej, a także kółka ułatwiające transport. Termostaty pozwalają utrzymywać stałą temperaturę grzania.
Więcej niż tylko utrzymywanie ciepła
Witryny grzewcze i bemary (z pojemnikami GN) są niezbędne wszędzie tam, gdzie powinna być podtrzymywana temperatura dań na ciepło. Te solidne urządzenia nie tylko umożliwią zachowanie wartości odżywczych i walorów smakowych, ale też pozwolą wyeksponować potrawy. Idealnie nadaje się do tego np. witryna grzewcza ze szklanymi drzwiczkami.
Proponowany sprzęt gastronomiczny sprawdzi się jako wyposażenie kuchni w restauracjach, firmach cateringowych, bufetach, cukierniach, barach szybkiej obsługi i wielu innych punktach zbiorowego żywienia. Zakres regulacji temperatury sprawia, że urządzenia nadają się do różnego typu dań i dodatków.
Potrawy podane zawsze w odpowiedniej temperaturze
Prezentowana kategoria obejmuje również warniki do wody o różnych pojemnościach. Umożliwiają one podgrzewanie dużej ilości wody, np. kilku, kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu litrów. Tego rodzaju solidny, wykonany ze stali nierdzewnej sprzęt sprawdzi się np. w hotelach, pensjonatach, bufetach, na stołówkach oraz innych miejscach, gdzie jednorazowo serwuje się bardzo dużo filiżanek ciepłych napojów.
Pośród urządzeń grzewczych znajdują się bemary wyposażone w pojemniki GN. Akcesoria te można dokupować również osobno w sklepie expondo.pl. Charakteryzuje je staranne wykonanie ze stali szlachetnej, odpornej na korozję oraz prostej w utrzymaniu higienicznej czystości. Produkty mają gładką powierzchnię, dlatego łatwo je wytrzeć lub umyć pod strumieniem bieżącej wody albo w zmywarce.
Innym praktycznym urządzeniem grzewczym jest podgrzewacz do czekolady. Pozwala delikatnie ją rozpuścić i dzięki termostatowi podtrzymywać wybraną temperaturę. Grzałka umieszczona na spodzie zapewnia równomierne rozchodzenie się ciepła. Zarówno obudowę, jak i wyjmowane pojemniki GN wykonano ze stali szlachetnej. Za sprawą tego materiału (o gładkiej powierzchni) urządzenie gastronomiczne charakteryzuje się łatwością w utrzymaniu czystości.
Marka Royal Catering proponuje wysokiej klasy sprzęt kuchenny dla profesjonalistów. Meble ze stali nierdzewnej i urządzenia chłodnicze to tylko niektóre z produktów umożliwiające higieniczne przyrządzanie oraz serwowanie posiłków dla dużej liczby klientów, niemal w całej branży HoReCa.