Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Łopata do pizzy - 36 x 36 cm - perforowana - uchwyt: 120 cm - aluminium anodowane

879,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.

Produkt : EX10450043

|

Model : A-37RFX/120/U

Ostatnie sztuki

Pośpiesz się! Zostało tylko kilka sztuk!

Cena zawiera 23% VAT.

Gotowy do wysyłki!

Dostawa ok. środa, 31 lipca
Szt.
Rabat
Za produkt
1+
0%
879,00 zł
3+
5%
835,05 zł
5+
10%
791,10 zł
10+
15%
747,15 zł
Kluczowe informacje
  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
  • Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
  • Higiena – łatwa czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prostota – duża (36 x 36 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Kształt
Prostokątny
Kolor
Srebrny
Wymiary głowicy [cm]
36 x 36
Perforacja
Tak
Długość uchwytu
120 cm
Wymiary (DxSxW)
160 x 36 x 2.5 cm
Waga
0.7 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
179.5 x 49.5 x 3.5 cm
Waga wysyłki
2 kg

Zakres dostawy

  • Łopata do pizzy A-37RF/120

Opis produktu

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji

Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach 36 x 36 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.
Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.

Oceny i opinie


Sortuj według :

Często zadawane pytania

Z jakiego materiału wykonana jest płyta łopaty?

Płytę łopaty wykonano z aluminium anodowanego.

Czy mogę również przenosić ciężką pizzę za pomocą łopaty?

Tak, dzięki solidnej konstrukcji ze wzmocnieniem i trzema nitami.

Do czego służy perforacja?

Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty