Gorące jedzenie pozostają gorące, a zimne pozostają zimne dzięki pojemnikowi termoizolacyjnemu na pojemniki GN
Czy chcesz, żeby gorące jedzenie pozostało ciepłe, a zimne chłodne? Osiągniesz to pojemnikiem termoizolacyjnym Royal Catering, który utrzyma odpowiednią temperaturę dań nawet przez kilka godzin. To sprawia, że termos gastronomiczny jest niezbędny w firmach cateringowych, które chcą rozpieszczać swoich klientów świeżą żywnością bez utraty jakości.
Jedzenie w idealnej temperaturze – w termosie gastronomiczny z asortymentu Royal Catering
Termobox został zaprojektowany specjalnie do transportu pojemników GN 1/1. Wewnątrz skrzynki jest wystarczająco dużo miejsca na pojemniki o głębokości 15 cm lub 20 cm. Solidne zatrzaski szczelnie zamykają pokrywę, utrzymując temperaturę wewnątrz. Termos cateringowy na żywność nadaje się do przechowywania jedzenia w zakresie -30-80°C.
Pojemnik termoizolacyjny ma ergonomicznie ukształtowane uchwyty po bokach i u góry, za które pewnie złapiesz. Pozwala to na wygodne podnoszenie i przenoszenie termosu z punktu A do punktu B. Do termoboxa załadujesz do 45 kg jedzenia. Dzięki skutecznej izolacji 65 mm zarówno gorąca, jak i zimna żywność zachowa swoją temperaturę przez ponad 4 godziny. Ze względu na dużą gęstość materiału, pudełko jest nie tylko bezpieczne dla żywności i bezwonne, ale także łatwe do czyszczenia.
Warto wspomnieć, że kilka takich samych pojemników termoizolacyjnych ułożysz jeden na drugim. W ten sposób dostarczysz kilka zamówień jednocześnie. Przyspiesza to pracę, a także oszczędza czas i pieniądze. Szczególnie solidny i trwały termos gastronomiczny chroni zawartość przed uszkodzeniem. To zaledwie część powodów, dla których nie powinno zabraknąć pojemnika termoizolacyjnego w Twoim lokalu!