+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10450055

|

Model : I-20FS/120/U

Łopata do pizzy - Ø20 cm - perforowana - uchwyt: 120 cm - stal nierdzewna

549,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
4%
527,04 zł
5+
8%
505,08 zł
10+
12%
483,12 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. wtorek, 10 grudnia
Gwarancja najniższej ceny
Kluczowe informacje
  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
  • Trwałość – zapewnia wyważona i stabilna konstrukcja ze stali nierdzewnej
  • Higiena – łatwe utrzymaniu czystości za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prosta obsługa – duża i bardzo cienka płyta łopaty idealnie ślizga się pod pizzą, Ø20 cm
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z dna i sprawia, że pizza mniej klei się do łopaty
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

CYBER WEEK SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Kształt
Okrągły
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Wymiary głowicy [cm]
Ø20
Perforacja
Tak
Długość uchwytu
120 cm
Wymiary (DxSxW)
141 x 20 x 3.5 cm
Waga
0.7 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
131 x 32 x 2 cm
Waga wysyłki
1.4 kg

Zakres dostawy

  • Łopata do pizzy I-20F/120

Opis produktu

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnej kuchni

Łopata do pizzy od Gi.Metal została zaprojektowana specjalnie do użytku profesjonalnego w obiektach gastronomicznych. Sprawdzi się w takich miejscach jak duże kuchnie, restauracje, pizzerie, bary z przekąskami i piekarnie. Idealnie nadaje się jednak również do użytku prywatnego podczas grilla lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: szufla do pizzy z linii gastronomicznej Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy z pieca. Na cienkiej perforowanej płycie łopaty o wymiarach Ø20 cm możesz nie tylko bezpiecznie przygotować pizzę, ale także niezwykle szybko. Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z podstawy i sprawia, że ​​pizza jest mniej lepka do łyżki.
Szuflę do pizzy wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę operacyjną do pizzy zawsze łatwo się trzyma.

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Czy uchwyt jest odporny na ciepło?

Tak.

Z jakiego materiału wykonana jest płyta łopaty?

Płytę łopaty wykonano ze stali nierdzewnej.

Do czego służy perforacja?

Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z podstawy i sprawia, że pizza jest mniej lepka do łopaty.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty