Produkt: EX10450039

|

Model: A-32F/120

Łopata do pizzy - Ø33 cm - perforowana - uchwyt: 120 cm - aluminium anodowane

789,00 zł
Ceny zawierają VAT

Gotowe do wysyłki!

Czas dostawy to ok. 1-3 dni

W 100% bezpieczna płatność

  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
  • Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
  • Higiena – łatwa w czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prostota – duża (Ø33 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty

OPIS PRODUKTU

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji

Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach Ø33 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.

Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.

DANE TECHNICZNE

CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA

Oceny i opinie