Trustpilot
+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Liczba opinii: (1)

Produkt : EX10450049

|

Model : A-50RFX/120/U

Łopata do pizzy - 50 x 50 cm - perforowana - uchwyt: 120 cm - aluminium anodowane

959,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
911,05 zł
5+
10%
863,10 zł
10+
15%
815,15 zł
Ostatnie sztuki
DARMOWA DOSTAWA ok. wtorek, 24 września
Gwarancja najniższej ceny
Kluczowe informacje
  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
  • Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
  • Higiena – łatwa w czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prostota – duża (50 x 50 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Jashar 11 miesięcy temu

Doskonały

Po prostu jakość!!!

Dane techniczne

Kształt
Prostokątny
Materiał
Aluminium
Kolor
Srebrny
Wymiary głowicy [cm]
50 x 50
Perforacja
Tak
Długość uchwytu
120 cm
Wymiary (DxSxW)
176.5 x 50 x 2.5 cm
Waga
1.4 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
179 x 51 x 3 cm
Waga wysyłki
2.8 kg

Zakres dostawy

  • Łopata do pizzy A-50RF/120

Opis produktu

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji

Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach 50 x 50 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.
Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.

Oceny i opinie

5.0

Na podstawie 1 opinii

Sortuj według :

11 miesięcy temu Opublikowano na Expondo Czech Republic

Doskonały

Po prostu jakość!!!

Wyświetl oryginalną opinię

Często zadawane pytania

Z jakiego materiału wykonana jest płyta łopaty?

Płytę łopaty wykonano z aluminium anodowanego.

Czy mogę również przenosić ciężką pizzę za pomocą łopaty?

Tak, dzięki solidnej konstrukcji ze wzmocnieniem i trzema nitami.

Do czego służy perforacja?

Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty