* Metody płatności mogą się różnic w zależności od kraju
Skuteczność – dzięki obrotowej sztycy równomiernie opieka wszystkie strony mięsa
Wydajność – grill do kebaba o mocy 3000 W zaprojektowano z myślą o wieloletnim użytkowaniu w branży gastronomicznej
Profesjonalizm – równomierne opiekanie za sprawą obrotowego napędu przyczynia się do osiągnięcia wyśmienitych efektów
Higieniczność – wyciągana tacka ociekowa pozwala wygodnie pozbyć się tłuszczu
Wytrzymałość i łatwa pielęgnacja – wykonanie z odpornej na korozję stali nierdzewnej
Opis produktu
Dane techniczne
Oceny i opinie
Rozwiń całość
OPIS PRODUKTU
Elektryczny opiekacz do kebaba do użytku komercyjnego
Z elektrycznym opiekaczem do kebaba POTIS EH marki Potis za każdym razem przygotujesz idealnie upieczone i soczyste mięso, niezależnie czy będzie to jagnięcina, cielęcina, czy kurczak na kebaby, shoarmy, gyros lub tacos al pastor. Grill pionowy do kebaba imponuje energooszczędną konstrukcją oraz łatwą w obsłudze obrotową sztycą. W związku z tym, że maszyna nie potrzebuje dostępu do gazu, jej wszechstronne zastosowanie sprawdzi się w takich miejscach, jak bary z przekąskami, bistro i restauracje.
Wyczaruj autentyczne specjały mięsne z grillem do kebaba od Potis
Za sprawą wydajnych elementów grzewczych o mocy 3000 W opiekacz do kebaba zapewnia szybkie nagrzewanie do odpowiedniej temperatury. Ponadto za pomocą przełączników możesz określić, ile grzałek ma być włączonych, z jaką intensywnością mają pracować oraz czy sztyca ma obracać się w kierunku zgodnym lub przeciwnym do ruchów wskazówek zegara. Funkcja ta pozwala więc na wygodne krojenie mięsa zarówno prawo-, jak i leworęcznym użytkownikom. Intensywność opiekania można też ustawić, przesuwając sztycę bliżej lub dalej od grzałek, co pozwala na idealne grillowanie kebaba.
Po włożeniu tacki na tłuszcz maszyna do kebaba ma wymiary 330 x 420 mm. Dzięki temu masz dużo miejsca na mięso o maksymalnej wysokości 250 mm. Dodatkowo solidna konstrukcja jest w stanie znieść obciążenie do 7 kg. Są to parametry świetnie sprawdzające się w obleganych barach z przekąskami i bistrach.
Obudowa została wykonana z higienicznej i bezpiecznej dla zdrowia stali nierdzewnej. Spełnia ona wysokie wymogi branży gastronomicznej. Odporny na korozję materiał sprawia, że opiekacz do kebaba ma nowoczesny design, a jednocześnie ułatwia utrzymanie go w czystości. Dlatego grill pionowy imponuje wysoką trwałością i wytrzymałością.