W obniżonej cenie

Produkt: EX10450064

|

Model: AC-SPT/120

Szczotka do pieca do pizzy - okrągła szczotka 17 x 15 x 11 cm - rączka 120 cm

379,00 zł 539,00 zł
Ceny zawierają VAT

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką: 539,00 zł

Gotowe do wysyłki!

Czas dostawy to ok. 1-2 dni

W 100% bezpieczna płatność

  • Higiena – duża zaokrąglona głowica szczotki o wymiarach 17 x 15 x 11 cm skutecznie czyści okrągłe piece
  • Optymalny zasięg – aluminiowa rączka o długości 120 cm dociera również do najbardziej odległych miejsc
  • Praktyczność – połączenie szczotki i skrobaka usuwa wszelkiego rodzaju zabrudzenia
  • Skuteczność – wysokiej jakości włosie wykonane z mosiądzu dokładnie czyści dno piekarnika
  • Wszechstronność – obrotową główkę szczoteczki można regulować w celu optymalnego czyszczenia

OPIS PRODUKTU

Szczotka do pieca do pizzy z okrągłą główką zapewnia doskonałe rezultaty

Sos pomidorowy, ser lub mąka pozostawiają trwałe ślady w piecu do pizzy, jeśli nie są regularnie usuwane. Aby skutecznie je wyczyścić, użyj szczotki do pieca do pizzy marki Gi.Metal. Jej kształt jest optymalnie dopasowany do konstrukcji pieca do pizzy. Świadczy o tym długi uchwyt czy wysokiej jakości okrągła końcówka. Za pomocą szczotki i skrobaka można bez wysiłku usunąć nawet uporczywe resztki jedzenia. Aby komora piekarnika błyszczała, a oczy Twoich klientów lśniły przy kolejnej pizzy – użyj szczotki do czyszczenia pieca do pizzy od Gi.Metal!

Wszechstronna szczotka do pieca do pizzy do dokładnego czyszczenia

Dzięki produktowi możesz szybko i skutecznie wyczyścić komorę swojego piekarnika. Uchwyt o długości 120 cm dotrze do najbardziej oddalonych miejsc i pozwala wyrównać szczotkę w dowolnym momencie. W razie potrzeby całość obrócisz, aby jeszcze lepiej wyczyścić rogi wnętrza. Zaokrąglona głowica szczotki do pieca do pizzy o wymiarach 17 x 15 x 11 cm jest wykonana z delikatnego drewna i ma wysokiej jakości mosiężne włosie, które dokładnie usuwa zabrudzenia z okrągłych pieców. Uporczywe plamy można łatwo usunąć za pomocą zintegrowanego skrobaka.

DANE TECHNICZNE

CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA