Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
1199,00 zł z VAT

Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l

Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10011738 | Model: RCVG-45

Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l
Zdjęcie 360°
Kliknij, aby otworzyć galerię
1199,00 zł

z VAT

  • Darmowa wysyłka

    ?

    Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

  • 30 dni na rezygnację

    ?
  • 3 lata gwarancji

Gotowe do natychmiastowej wysyłki Jeżeli zamówisz i dokonasz opłaty w przeciągu 2 godz.51 min, to przesyłka zostania nadana jeszcze dziś.

  • Moc: 1500 W
  • Temperatura: 5-90°C
  • Minutnik: 0-99 h
  • Wyświetlacz LED
  • 30 l maksymalna pojemność robocza

  • Precyzja – element grzejny osiąga temperaturę 5-90°C z dokładnością do 0,5°C
  • Co do minuty - timer umożliwia gotowanie 0-99 h
  • Przyjazny dla użytkownika – intuicyjna obsługa za pomocą touchpada i wyświetlacza LED
  • Kompaktowy rozmiar – sprzęt o maksymalnej pojemności roboczej 30 l nadaje się również do użytku domowego
  • Higiena – łatwy do czyszczenia dzięki stalowemu wykończeniu i smukłemu kształtowi

Kompaktowy cyrkulator sous vide do delikatnego gotowania z objętością roboczą do 30 l

Cyrkulator sous vide sprawia, że możesz delikatnie gotować jedzenie co do minuty w stałej temperaturze. Za sprawą kompaktowego kształtu i łatwego mocowania do rondli i pojemników cateringowych sprzęt nadaje się do użytku komercyjnego w restauracjach, bistro czy kuchniach hotelowych, ale także do użytku prywatnego w domu. Po prostu podłącz, ustaw czas i temperaturę. Pozwól, aby cyrkulator do gotowania działał.

Profesjonalne przygotowanie dzięki cyrkulatorowi zanurzeniowemu na potrzeby domu i gastronomii

Gotowanie próżniowe umożliwia delikatne i równomierne przygotowanie różnych potraw. Niezależnie od tego, czy są to warzywa, mięso, owoce morza, czy nawet zupy – żywność zachowuje świeży aromat i intensywny smak podczas procesu gotowania dzięki zamknięciu w workach próżniowych. Najpierw napełnij rondel lub głęboki pojemnik cateringowy (min. 20 l) maksymalnie 30 l wody. Dzięki wytłoczonemu wskaźnikowi poziomu na stalowej obudowie możesz zrobić to z łatwością. Później zaczep cyrkulator do gotowania na krawędzi naczynia. Łatwa w uchwycie śruba regulacyjna zapewnia dobre dopasowanie. Następnie określa się żądaną temperaturę i czas gotowania. Obie wartości można precyzyjnie ustawić za pomocą intuicyjnego panelu dotykowego z wyświetlaczem LED w zakresie 5-90°C z dokładnością 0.5°C.

Energooszczędny sprzęt automatycznie podgrzewa kąpiel wodną dzięki grzałce 1500 W. Woda jest wprawiana w ruch, aby zapewnić stałą temperaturę. Wystarczy włożyć do naczynia woreczki z żywnością.

Podczas całego procesu gotowania, który można ustawić w czasie między 0-99 h, wbudowany termostat cyfrowy gwarantuje stałą temperaturę. Po upływie ustawionego czasu cyrkulator do gotowania sous vide wyłącza się automatycznie. Daje to kontrolę nad procesem gotowania.

Urządzenie kuchenne dla potrzeb domowych i gastronomicznych jest wykonane z higienicznej i odpornej na korozję stali. Może być używane w restauracjach, barach z przekąskami oraz w prywatnych kuchniach.

Wyświetlacz
LED
Napięcie [V]
230
Moc [W]
1500
Moc [W]
1500
Przewód zasilający [m]
1,4
Maksymalna pojemność wlewcza [l]
30
Minimalna pojemność wlewcza [l]
20
Dokładność temperatury [°C]
0,5
Materiał obudowy
Stal
Minutnik – zakres czasu
0-99 h
Zakres regulacji temperatury [°C]
5-90
Minutnik
Tak
Wymiary (DxSxW) [cm]
14.5 x 6.5 x 34
Waga [kg]
1.8
Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm]
17 x 11 x 38.5
Waga wysyłki [kg]
2
Instrukcja obsługi
Zakres dostawy
  • Cyrkulator sous vide RCVG-45
  • Instrukcja obsługi

Jak dokładne jest ustawienie temperatury? Czy temperatura pozostaje stała?

Cyrkulator sous vide pozwala precyzyjnie ustawić temperaturę gotowania z dokładnością 0,5°C. Równomierna temperatura zależy od rodzaju i ilości składników. Nasza rekomendacja: dodawaj składniki tylko wtedy, gdy woda jest w ruchu, aby zapewnić optymalną dystrybucję ciepła.

Jak długo trwa podgrzanie 20 l wody? Czy urządzenie ma pompkę?

Czas nagrzewania zależy od początkowej temperatury wody. Przy początkowej temperaturze 20°C i 10 litrach wody cyrkulator potrzebuje około 50 minut. W urządzeniu wbudowana jest pompa.

Napisz pierwszą opinię dla tego produktu



Zostaw opinię (5 gwiazdek to ocena najwyższa, a 1 najniższa)
Kliknij link wysłany na Twój adres e-mail i potwierdź swoją opinię! Zostanie ona opublikowana po weryfikacji.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Ekspert expondo

Nadal niezdecydowany/a?

Nasi eksperci chętnie Ci pomogą!
68 325 27 70
pn. - pt. 8:00 - 16:00
Ten produkt
  • Moc: 1500 W
  • Temperatura: 5-90°C
  • Minutnik: 0-99 h
  • Wyświetlacz LED
  • 30 l maksymalna pojemność robocza

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l

Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l

1199,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

  • Moc: 1500 W
  • Temperatura: 5-90°C
  • Minutnik: 0-99 h
  • Wyświetlacz LED
  • 30 l maksymalna pojemność robocza
  • 16 poziomów
  • Na pojemniki GN 1/1
  • Redukcja drgań
  • Gumowe odbojniki
  • Stal nierdzewna

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

Tablettwagen - 16 x GN-Einschüben -1217 -2

Outlet Wózek transportowy - 16 x prowadnica na GN

Zamiast: 1029,00 zł 829,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

  • 16 poziomów
  • Na pojemniki GN 1/1
  • Redukcja drgań
  • Gumowe odbojniki
  • Stal nierdzewna