Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
1379,00 zł z VAT 1599,00 zł

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD

Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10011982 | Model: RCPSU-500

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD
Zdjęcie 360°
Kliknij, aby otworzyć galerię
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1599,00 zł Zamiast: 1599,00 zł oszczędzasz: 220,00 zł 1379,00 zł Zamiast: 1599,00 zł

z VAT

  • Darmowa wysyłka

    ?

    Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

  • 30 dni na rezygnację

    ?
  • 3 lata gwarancji

Gotowe do natychmiastowej wysyłki Jeżeli zamówisz i dokonasz opłaty w przeciągu 2 godz.59 min, to przesyłka zostania nadana jeszcze dziś.

Najważniejsze cechy produktu

  • Moc: 500 W
  • Zakres temperatury: 30-95°C
  • Pojemność: 16 l
  • Timer: 1 min - 99 h
  • Wyświetlacz LCD

  • Zdrowie – idealne do delikatnego gotowania potraw pakowanych próżniowo
  • Wydajność – dzięki mocnemu elementowi grzejnemu o mocy 500 W
  • Intuicyjność – dzięki timerowi 1 min - 99 h i kontroli temperatury w zakresie 30-95°C z dokładnością ustawienia 0.1°C
  • Trwałość – łatwa do czyszczenia i solidna obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • Wszechstronność – pojemność 16 l zapewnia dużo miejsca na różne dania

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C

Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-500 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych. 

Garnek sous vide – opis

Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-500 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h. 

Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 16 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach. 

Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu. 

Wyświetlacz
LCD
Napięcie [V]
230
Moc [W]
500
Moc [W]
500
Przewód zasilający [m]
1,4
Maksymalna pojemność wlewcza [l]
16
Dokładność temperatury [°C]
0.1
Materiał obudowy
Stal nierdzewna
Minutnik – zakres czasu
1 min - 99 h
Pojemność całkowita [l]
16
Zakres regulacji temperatury [°C]
30-95
Minutnik
Tak
Wymiary (DxSxW) [cm]
40 x 36 x 22
Waga [kg]
9.5
Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm]
50 x 42 x 36
Waga wysyłki [kg]
10.5
Instrukcja obsługi
Zakres dostawy
  • Urządzenie do gotowania sous vide
  • Instrukcja obsługi

Jakie są wahania temperatury?

Wynoszą one 0.1°C.

Napisz pierwszą opinię dla tego produktu



Zostaw opinię (5 gwiazdek to ocena najwyższa, a 1 najniższa)
Kliknij link wysłany na Twój adres e-mail i potwierdź swoją opinię! Zostanie ona opublikowana po weryfikacji.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Ekspert expondo

Nadal niezdecydowany/a?

Nasi eksperci chętnie Ci pomogą!
68 325 27 70
pn. - pt. 8:00 - 16:00
Ten produkt
  • Moc: 500 W
  • Zakres temperatury: 30-95°C
  • Pojemność: 16 l
  • Timer: 1 min - 99 h
  • Wyświetlacz LCD

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD

Urządzenie do gotowania sous vide - 500 W - 30-95°C - 16 l - LCD

Zamiast: 1599,00 zł 1379,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

  • Moc: 500 W
  • Zakres temperatury: 30-95°C
  • Pojemność: 16 l
  • Timer: 1 min - 99 h
  • Wyświetlacz LCD