Oczaruj klientów Twojej restauracji, baru lub bistro smacznymi, gorącymi przekąskami przygotowanymi z opiekaczem Salamander od Royal Catering. Profesjonalny elektryczny piekarnik powstał z myślą o komercyjnym użytku w branży gastronomicznej. Model RC-SGI01 posłuży do przyrządzenia tostów, bagietek lub różnego rodzaju zapiekanek.
Opiekacz do zapiekanek od Royal Catering – opis
Wydajny element grzewczy bardzo szybko osiąga pożądaną temperaturę dzięki mocy 3,200 W, więc goście nie będą musieli długo czekać na świeże potrawy.
Termostat utrzymuje temperaturę na stałym poziomie podczas procesu grillowania. Wbudowany timer z sygnałem dźwiękowym sprawi, że Twoje potrawy będą zawsze gotowe we właściwym czasie (0-15 min).
Stal nierdzewna, z której wykonano obudowę opiekacza Salamander, jest bardzo łatwa w czyszczeniu. Dodatkowo za higienę odpowiada pojemnik na okruchy i inne pozostałości. Ponadto urządzenie jest nie tylko bardzo stabilne (gumowe nóżki), ale również łatwe w transporcie dzięki swojej kompaktowej konstrukcji.
Funkcjonalny model RC-SGI01 zda egzamin w barach szybkiej obsługi, food truckach oraz innych punktach gastronomicznych. Opiekacz typu Salamander pozwoli usprawnić przygotowywanie pysznych potraw serwowanych na gorąco.
DANE TECHNICZNE
Materiał
Stal nierdzewna
Szuflada na okruszki
Tak
Wymiary rusztu [cm]
35 x 24
Odległość pomiędzy rusztami [cm]
5
Liczba rusztów
2
Przewód zasilający [m]
1,2
Moc maksymalna [W]
3200
Napięcie [V]
230
Moc [W]
3,200
Ustawienie czasu [min]
0-15
Minutnik
Tak
Regulacja temperatury
Nie
Wymiary (DxSxW)
26 x 50 x 39 cm
Waga
9.88 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
58 x 35 x 46 cm
Waga wysyłki
11.7 kg
Zakres dostawy
Salamander
Ruszt – 2 szt.
Instrukcja obsługi
CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA
Jak dokładnie korzystać z timera, ile stopni będzie po jakim czasie?
Po 15 sekundach w środku jest 40°C, po 1 minucie i 40 sekundach – 100°C. Temperatura wewnątrz zależy od warunków panujących w pomieszczeniu, w którym urządzenie jest używane. Podane wartości są przybliżeniem w pomieszczeniu o 25°C.