Ostrze do krajalnicy do mięsa – paski o szerokości 5 mm
Chcesz użyć krajalnicy RCFW-110D-PRO marki Royal Catering (brak w zestawie) do wytwarzania pasków mięsa o szerokości nawet 5 mm? Ostrze do krajalnicy do mięsa RCAK-5MM to właściwy wybór, aby uzyskać dokładnie taką szerokość, jaką chcesz. Można je łatwo wymienić z aktualnie używanym ostrzem i jest gotowe do użycia od samego początku!
Równomiernie pokrój składniki za pomocą ostrza do krajalnicy do mięsa
Rolki tnące z równomiernie rozmieszczonymi ostrzami znajdują się w solidnej stalowej ramie, która jest całkowicie wsunięta w krajalnicę. Tam zespół tnący jest napędzany przez maszynę i w sposób ciągły tnie mięso w paski, które jest podawane do maszyny. Ostrze do krajalnicy do mięsa może ciąć duże ilości surowca w paski o grubości 5 mm. Sprawdzi się niezależnie od tego, czy chcesz pokroić wieprzowinę, kurczaka, czy wołowinę. Mięso powinno być jedynie pozbawione kawałków kości.
Zastosowana stal nierdzewna jest bezpieczna dla żywności i można ją łatwo wyczyścić po użyciu. Jest również niezwykle odporna na korozję i trwała. Dzięki temu ostrze spełnia wszystkie wymagania najwyższych standardów gastronomicznych.