Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza
Royal Catering

Podgrzewacz do czekolady / dyspenser - 440W - 5 litrów

1499,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.

Produkt : EX10011025

|

Model : RCSS-5 ECO

Cena zawiera 23% VAT.

Gotowy do wysyłki!

Dostawa ok. środa, 31 lipca
Szt.
Rabat
Za produkt
1+
0%
1499,00 zł
3+
5%
1424,05 zł
5+
10%
1349,10 zł
10+
15%
1274,15 zł
Kluczowe informacje
  • Duża pojemność 5 l do komercyjnego użytku w lodziarniach, food truckach itp.
  • Nowoczesny dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LED
  • Energooszczędna grzałka i bezpieczny pojemnik z poliwęglanu bez BPA
  • Cykl pracy wynoszący 8-12 godzin
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Materiał
Poliwęglan
Kolor
Czarny
Wyświetlacz
LED
Napięcie [V]
230
Moc [W]
440
Czas cyklu pracy [h]
8-12
Klasa ochronności IEC
I
Tacka ociekowa
Tak
Gumowe nóżki
Tak
Pojemność
5 l
Maksymalna wysokość szklanki
95 mm
Wymiary (DxSxW)
37 x 37.5 x 46 cm
Waga
6.16 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
42.5 x 37 x 50.5 cm
Waga wysyłki
8.5 kg

Zakres dostawy

  • Czekoladziarka
  • Szczotka
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Podgrzewacz do czekolady / dyspenser Royal Catering RCSS-5 ECO

Czekoladziarka Royal Catering powstała z myślą o przygotowywaniu oraz serwowaniu gorących napojów. Przeznaczona jest do przyrządzania nie tylko czekolady pitnej, ale także ciepłego mleka, kawy, grzanego piwa, wina lub sosów. Model RCSS-5 ECO szybko podgrzewa i na długo utrzymuje ciepło. Nowoczesny wygląd sprawia, że podgrzewacz do czekolady stanowi atrakcyjny element wyposażenia każdego punktu gastronomicznego, np. bufetów, kawiarni, restauracji itp. Urządzenie nadaje się wyłącznie do płynnej czekolady. Przed użyciem podgrzewacza roztop czekoladę i dopiero wtedy wlej ją do zbiornika.

Czekoladziarka RCSS-5 ECO od Royal Catering – opis

Pragniesz powitać gości od progu aromatem gorącej czekolady? Czekoladziarka Royal Catering to profesjonalny sprzęt gastronomiczny pozwalający szybko podgrzać napoje na bazie mleka, kawy czy alkoholu. Podgrzewacz do czekolady RCSS-5 ECO posiada ergonomiczny, nowoczesny kształt i znajdzie swoje zastosowanie w m.in. samoobsługowym bufecie, kawiarni, restauracji lub podczas różnych imprez czy przyjęć.
Duży 5-litrowy zbiornik zmieści znaczną ilość mleka lub innego napoju. Taka pojemność pozwala jednorazowo przygotować i wydać wiele porcji. Pojemnik w maszynie do czekolady Royal Catering wykonano z wytrzymałego poliwęglanu bez BPA. Materiał cechuje się bezpieczeństwem dla zdrowia, odpornością na zmiany temperatury oraz uszkodzenia mechaniczne. Ponadto przezroczyste tworzywo atrakcyjnie eksponuje zawartość, zachęcając klientów do skosztowania. Mocne zaciski utrzymują pojemnik w miejscu.
Energooszczędny model RCSS-5 ECO pobiera tylko 440W, zapewniając wydajność przy niskich kosztach zużycia energii elektrycznej. Doskonale nadaje się do użytku komercyjnego, ponieważ może pracować przez długi czas bez przerwy (cykl pracy wynosi 8-12 godzin).
Prosta obsługa to przede wszystkim zasługa intuicyjnego, dotykowego panelu, dzięki któremu bez problemu włączysz system grzania i mieszania oraz ustawisz temperaturę. Wartość parametrów została pokazana na czytelnym wyświetlaczu LED. Za pomocą intuicyjnego, szczelnie zabezpieczonego kranika odmierzysz porcję bez rozlewania. Wyjmowana, łatwa do wymycia tacka ociekowa pomoże utrzymać urządzenie w czystości. Wygodę użytkowania podnoszą również wytrzymała pokrywka zapobiegająca utracie ciepła, chroniąca zawartość przed zanieczyszczeniami oraz gumowe nóżki redukujące wibrację, które ponadto nie rysują blatu.
Termostat podtrzymuje temperaturę napoju na wybranym poziomie przez cały czas, abyś w każdej chwili mógł zaserwować gorącą czekoladę gościom. Dzięki mechanizmowi ciągłego mieszania jej konsystencja będzie jednolita i jedwabista bez ryzyka wystąpienia grudek lub przypalenia.
Bezpieczeństwo zostało zagwarantowane poprzez system ochrony przed przegrzaniem. Dodatkowo nalepka ostrzegająca przed gorącą zawartością znacząco ogranicza ryzyko przypadkowego poparzenia się zarówno przez obsługującego, jak i przez klienta.

Oceny i opinie


Sortuj według :

Często zadawane pytania

Jak długo może działać maszyna do gorącej czekolady?

Podgrzewacza można używać przez długi czas (cykl pracy wnosi 8-12 godzin). Ponadto niewielkie zużycie energii elektrycznej w porównaniu do konkurencyjnych produktów pozwoli zaoszczędzić na rachunkach za prąd.

Nie wiem, czy będę potrafił prawidłowo używać dyspensera.

Bez obaw! Obsługa jest bardzo prosta. Odbywa się za pomocą zaledwie kilku przycisków. Sam proces podgrzewania został zautomatyzowany. Wszelki wskazówki i porady odnośnie użytkowania zawiera instrukcja obsługi.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty