Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
989,00 zł z VAT

Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka

Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10010735 | Model: RCNW-1L

Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka
Odtwórz film
Kliknij, aby otworzyć galerię
989,00 zł

z VAT

  • Darmowa wysyłka

    ?

    Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • 30 dni na rezygnację

    ?
  • 3 lata gwarancji

Najważniejsze cechy produktu

  • Moc: 109 W
  • Światła LED RGB
  • Temperatura: 65°C
  • Stal nierdzewna
  • Szufelka w zestawie

Szerokie zastosowanie sprawia, że urządzenie RCNW-1L zda egzamin w kinowych bufetach, kawiarniach, lokalach typu fast food, barach z przekąskami, bistrach i cateringu. Jest niezastąpione w sklepach „snack shops”, gdzie mogą czekać na klientów gotowe gorące nachos, popcorn lub orzeszki.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Atrakcyjna iluminacja to zasługa różnych kolorów i trybów światła, które przyciągną uwagę Twoich klientów i gości. Idealnie tworzy atmosferę urodzin, okazjonalnych przyjęć i domowych imprez oraz innych tego rodzaju wydarzeń. Barwną ekspozycję snacków zapewnia lampa LED RGB (Red Green Blue) o mocy 9 W. Iluminacja może działać bez przerwy!

Pokaż więcej Pokaż mniej

Sześć funkcji świetlnych dysponuje różnymi rodzajami i dynamiką. Światło ma regulowaną intensywność, częstotliwość oraz zmianę kolorów. Dostępne są m.in. błyski, efekt stroboskopu, łagodne przejście z jednej barwy w drugą. Szesnaście kolorów gwarantuje, że dopasujesz je do scenerii imprezy lub ustawisz wszystkie tak, aby następowały po sobie cyklicznie. Model RCNW-1L oferuje czerwony, żółty, zielony, cyjan, niebieski, magentę, biały itd. Bezprzewodowy pilot pozwala na odległość zmieniać kolory i funkcje.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Wydajne grzanie umożliwia element grzewczy o mocy 100 W, który zapewnia chipsom maksymalną temperaturę 65°C – idealną dla tego rodzaju przekąsek. Wbudowany termostat automatycznie podtrzymuje temperaturę na stałym poziomie.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Wygodne napełnianie to zasługa odchylanej pokrywy. Podczas wsypywania przekąska nie kruszy się. Klapę wykonano ze stali nierdzewnej i wyposażono w wygodną rączkę. Model RCNW-1L ma tacę do wyjmowania resztek. Duża komora o pojemności 40 l mieści do 4,5 kg wsadu, co pozwala jednorazowo przygotować 45 porcji po 100 g.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Wysokiej jakości obudowę również zrobiono ze stali nierdzewnej. Materiał ten jest neutralny w kontakcie z żywnością i odporny na korozję. Szkło hartowane gabloty charakteryzuje się większą wytrzymałością mechaniczną oraz termiczną niż zwykłe szkło. Za sprawą jego zastosowania podgrzewacz do nachos wyróżnia się bezpieczeństwem eksploatacji (szyby trudno rozbić) oraz mniejszą podatnością na zarysowania. Konstrukcję o gładkich powierzchniach łatwo wyczyścić – należy robić to regularnie, dzięki czemu maszyna długo zachowa estetyczny wygląd.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Kompaktowe wymiary sprawiają, że sprzęt Royal Catering nadaje się do użytkowania na różnych powierzchniach roboczych. Waga wynosząca nieco ponad 10 kg umożliwia komfortowe przechowywanie i transport, również samochodem po wcześniejszym zabezpieczeniu na czas przejazdu. Antypoślizgowe nóżki pomagają stabilnie ustawić produkt i nie rysują blatu.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Praktyczna, wyprofilowana szufelka ze stali nierdzewnej, znajdująca się w zestawie, posiada ergonomiczny kształt. Zapewnia wygodne zbieranie i pakowanie nachos do torebek. Zagięte krawędzie chronią snacki przed zsuwaniem się podczas nakładania.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Doskonałą kombinacją może być połączenie nachos z gorącymi sosami (np. chilli i roztopionym serem), które podgrzejesz w bemarach. Inna opcja to przygotowanie burritos; jego temperaturę podtrzymasz także w bemarach, i serwowanie dania razem z nachos. W ten sposób stworzysz bufet w prawdziwie meksykańskim stylu!

Pokaż więcej Pokaż mniej

  • Widowiskowość – zdalne sterowanie światłem RGB LED w 16 kolorach i wielu funkcjach
  • Idealny na imprezy, festiwale, dla stoisk i sklepów z przekąskami, bufetów meksykańskich
  • Wytrzymałość – szkło hartowane i obudowa ze stali szlachetnej
  • Wydajna grzałka 100 W utrzymująca snacki w temp. do 65°C
  • Do nachos, popcornu i orzeszków ziemnych

Podgrzewacz do nachos Royal Catering

Podgrzewacz do nachos jest przeznaczony do profesjonalnej eksploatacji w gastronomii oraz na festiwalach lub wydarzeniach. Model RCNW-1L to najlepsze rozwiązanie dla wygodnego i łatwego utrzymywania nachos w ciepłej temperaturze. Sprzęt wyposażono w grzałkę i lampę LED, która atrakcyjnie oświetla gotowe do podania snacki. Produkt marki Royal Catering nadaje się także do popcornu i orzeszków ziemnych.

Maszyna do nachos RCNW-1L ‒ opis

Kompatybilne modele: RCBM-1/4R (1575), RCBM-2/4R (1576), RCBM-3/4R (1577), RCBM-4/4R (1239), RCBM-1/1-150A-GN (1187), RCBM-1/2-150A-GN (1188).

Podgrzewacz do nachos sprawdzi się w regularnej eksploatacji w małej gastronomii. Dzięki modelowi RCNW-1L z lampą grzewczą podtrzymasz w wysokiej temperaturze nie tylko snacki, ale również popcorn i orzechy ziemne w bardzo prosty sposób. Światło LED w rozmaitych kolorach i konfiguracjach sprawi, że Twoje stoisko przykuje uwagę wielu klientów. Zamów urządzenie marki Royal Catering w oficjalnym salonie producenta!

Ciekawostki o nachos

Historia

Przyjmuje się, że nachos pochodzą z miasta Piedras Negras w Meksyku położnym tuż przy granicy z Eagle Pass w Teksasie. W 1943 r. żony amerykańskich żołnierzy stacjonujących w Fort Duncan robiły w mieście zakupy i trafiły do restauracji, która akurat wtedy była nieczynna. Szef Ignacio „Nacho” Anaya szybko wymyślił przekąskę z tego, co miał w kuchni, czyli tortilli i sera. Pokroił tortille na trójkąty, usmażył, dodał rozdrobniony cheddar, następnie podgrzał i dołożył papryczki jalapeno. Zapytany o nazwę dania, odpowiedział: „Specjał Nacho”. Później jego kariera nabrała tempa. Założył nawet własną restaurację „Nacho’s Restaurant” w Piedras Negras. Potrawa szybko rozprzestrzeniła się w Teksasie i na południowym zachodzie USA, a oryginalną recepturę wydrukowano w 1954 roku w Książce kucharskiej Św. Anny. Zmodyfikowana wersja dania, z sosem serowym i gorącymi chipsami z tortilli, została wprowadzona na rynek w 1976 r. przez Franka Liberto, właściciela produktów Ricos. Miało to miejsce podczas wydarzeń sportowych na stadionie w Arlington w Teksasie. Ignacio Anaya zmarł rok wcześniej, a na jego cześć ogłoszono 21 października Międzynarodowym Dniem Nachos oraz odsłonięto tablicę pamiątkową w Piedras Negras.

Rodzaje nachos

Jedna z odmian składa się z pokrojonego i usmażonego tosta (hiszp. tostada) zwieńczonego warstwą pasty z fasoli lub różnych mięs oraz pokrojonego sera albo sera nacho, posypanej ostrym sosem habanero. Inne rodzaje to nachos barbecue (ser zastąpiony sosem barbecue), nachos poutine (zamiast sera cheddar twaróg i sos) oraz nachos deserowe, w wersji na słodko. Wymienione przekąski należą do mniej tradycyjnych nachos. Klasyczne składają się z chipsów tortilla pokrytych serem i jalapeno, jak to zrobił twórca dania Ignacio Anaya. Współcześnie najpopularniejszymi dodatkami są ser, guacamole, salsa, śmietana, jalapeno, a nawet sałata.

Dodatki

Do najpopularniejszych należą: czarna fasola, fasola pinto, fasola smażona, chile con queso lub chili con carne, kolendra, szczypior, szalotka, mielona wołowina, plasterki steku, kurczak, chorizo, carne asada, boczek, pepperoni, peklowana wołowina, guacamole, jalapeno i inne gatunki ostrej papryki, sałata, sos szpinakowy, limonka, oliwki, czosnek, cebula, pikle, salsa pomidorowa, pomidory, kwaśna śmietana. Najczęściej używane sery to: nacho, tarty, cheddar, mozzarella, Oaxaca, szwajcarski, Provel i Monterey Jack.

Nachos z dużą ilością dodatków są czasami nazywane „załadowanymi nachos” lub „supernachos” i „epickimi nachos”. Tego typu posiłek podawany jest zazwyczaj jako przystawka w barach lub restauracjach m.in. w USA, chociaż zwykle mają wielkość głównego dania. Chipsy układa się na półmisku, następnie dodaje mięso i fasolę, a całość posypuje siekanym serem. Potrawę podgrzewa się, aby stopić ser. Na koniec kucharze dodają np. posiekaną sałatą, pomidory, sos salsa, paprykę jalapeno itp. Danie gotowe!

Daty i rekordy

  • Bardzo atrakcyjna ekspozycja nachos – kolorowa iluminacja w różnych konfiguracjach dzięki lampie LED
  • Komfortowe sterowanie światłem – pilot
  • Uniwersalność – do eksploatacji w bufetach, barach, bistrach, sklepach z przekąskami itd.
  • 4,5 kg wsad – 45 porcji na wsad
  • 100 W grzałka – zapewnia temperaturę 65°C
  • Solidność – stal nierdzewna, szkło hartowane
Model
RCNW-1L
Nr katalogowy
10010735
Stan artykułu
Nowy
Zasilanie
230 V
Moc całkowita
109 W
Moc grzałki
100 W
Moc żarówki LED
9 W
Maksymalny wsad
4,5 kg
Produktywność (100 g porcja)
45 porcji/na wsad
Temperatura grzałki
65°C
Prąd grzałki
10 A
Długość przewodu zasilającego
130 cm
Materiał obudowy
Stal szlachetna
Materiał pokrywy
Stal szlachetna
Materiał pionowych krawędzi
Stop aluminium
Typ szkła
Szkło hartowane
Liczba kolorów
16
 Funkcje
ON/OFF
Brightness
Flash
Strobe
Fade
Smooth
Frequency
Wymiary komory
29,9 x 23,8 x 15 cm
Wymiary (DxSxW)
33,40 x 39,50 x 60,90 cm
Waga
10,60 kg
Wymiary wysyłki
47,00 x 39,00 x 66,00 cm
Waga wysyłki
12,80 kg
Rysunek techniczny
Zakres dostawy
  • Podgrzewacz do nachos
  • Szufelka
  • Pokrywa
  • Taca
  • Żarówka LED
  • Pilot
  • Instrukcja obsługi

Efektowne iluminacje skupią uwagę klientów

 

Pojemność: 45 porcji przekąski

 

Szerokie zastosowanie: do nachos, popcornu, orzeszków

Intuicyjna obsługa bezprzewodowym pilotem

Kompaktowość i niewielka waga (ok. 10 kg) ułatwiają przenoszenie

Urządzenie testował Michał Orłowski Szef kuchni renomowanych restauracji w Sydney i Warszawie. Fachowiec i doświadczony praktyk. Tak jak nasi klienci.

Poręczna szufelka do łatwego porcjowania, w zestawie

Aż 6 funkcji świetlnych i 16 kolorów do wyboru

 

Stałe świecenie, błyski, stroboskop

 

Regulowana intensywność i częstotliwość zmiany kolorów

PRO TIP

Do czyszczenia i pielęgnacji urządzenia zastosuj tani i skuteczny roztwór wody z octem.

Nachosy najlepiej podawać ciepłe z pikantną salsą pomidorową, guacamole lub dipem serowym.

Stała temperatura

Termostat utrzymuje stałą temperaturę przekąsek

Wydajność

Grzałka 100 W podgrzewa snacki do 65°C

Trwałość

Solidny sprzęt dostosowany do dużej eksploatacji

Widoczność

Pojemność

Pracuję z profesjonalnym sprzętem każdego dnia. W tym filmie zadbałem o to, aby dokładnie przetestować ten produkt. Możesz sprawdzić, w jaki sposób pracuje, a następnie zdecydować, który model wybrać do swojej firmy. Mam nadzieję, że mój film i wskazówki pomogą w jeszcze efektywniejszym prowadzeniu Twojej działalności.

Szef kuchni w prestiżowych restauracjach w Sydney i Warszawie. Doświadczony i profesjonalny restaurator.

Ile nachos zmieści się w komorze grzewczej?

Model RCNW-1L wyposażono w komorę grzewczą, w której można przechowywać 4,5 kg nachos.

Sprzedaję przekąski na lokalnych imprezach i festiwalach. W jaki sposób ten produkt może usprawnić moją działalność i przyciągnąć klientów?

Nasz podgrzewacz na pewno będzie atutem Twojej firmy. Idealnie nadaje się na festiwale, ponieważ oświetlenie LED zapewnia rozrywkowy klimat i przyciąga wzrok Twoich klientów. Jeśli stawiasz na różnorodność w swojej ofercie, to nachos będzie doskonałym dodatkiem. Co więcej, staraj się podawać nachos z gorącym sosem lub roztopionym serem. Aby stworzyć doskonałą kombinację przekąsek.

Napisz pierwszą opinię dla tego produktu



Zostaw recenzję
Oceny zostaną aktywowane po ich weryfikacji.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Ekspert expondo

Nadal niezdecydowany/a?

Nasi eksperci chęcnie Ci pomogą!
68 300 5000
pn. - pt. 9:00 - 13:00
Żarówka LED RGB
95,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Ten produkt
  • Moc: 109 W
  • Światła LED RGB
  • Temperatura: 65°C
  • Stal nierdzewna
  • Szufelka w zestawie

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka

Podgrzewacz do nachos - LED - szufelka

989,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • Moc: 109 W
  • Światła LED RGB
  • Temperatura: 65°C
  • Stal nierdzewna
  • Szufelka w zestawie
  • Moc 160 W
  • Temperatura 65°C
  • Stal nierdzewna
  • Szkło hartowane
  • Miarka w zestawie

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Podgrzewacz do nachos - szufelka

Podgrzewacz do nachos - szufelka

(1)
1049,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • Moc 160 W
  • Temperatura 65°C
  • Stal nierdzewna
  • Szkło hartowane
  • Miarka w zestawie