Produkt otrzymałem na czas, jestem z niego zadowolony.
Dane techniczne
Opis produktu
O marce
Oceny i opinie
Często zadawane pytania
Dane techniczne
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Wyświetlacz
LCD
Napięcie [V]
230
Moc [W]
700
Minutnik – zakres czasu
1 min - 99 h
Minutnik
Tak
Dokładność temperatury
0.1 °C
Pojemność całkowita
24 l
Wymiary (DxSxW)
58 x 36 x 29 cm
Waga
13 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
67 x 43 x 35 cm
Waga wysyłki
13.81 kg
Zakres dostawy
Urządzenie do gotowania sous vide
Instrukcja obsługi
Opis produktu
Urządzenie do gotowania sous vide - 700 W - 30-95°C
Urządzenie do gotowania sous vide pozwala przygotować pyszne i pełnowartościowe posiłki z mięsa, warzyw, ryb oraz owoców morza. Dzięki modelowi RCPSU-700 marki Royal Catering uzyskasz idealną kruchość składników. Sprzęt nadaje się zarówno do domowego, jak i profesjonalnego użytku w restauracjach, kawiarniach, lokalach typu fast food, food truckach oraz firmach cateringowych.
Garnek sous vide – opis
Metoda sous vide wykorzystuje gotowanie w precyzyjnie dobranych temperaturze i czasie. Model RCPSU-700 zapewnia regulację temperatury wody w zakresie 30-95°C. Wbudowany timer pozwala ustawić czas w zakresie 1 min - 99 h.
Całkowita pojemność urządzenia do gotowania sous vide wynosi 24 l. Tak obszerna komora zda egzamin w profesjonalnych warunkach.
Dokładność temperatury 0.1°C gwarantuje wysokiej jakości, powtarzalną obróbkę termiczną. Dzięki niej można za każdym razem przygotować potrawy o idealnym smaku. Wyświetlacz LCD zapewnia prostą obsługę sprzętu.