Solidna zamrażarka szokowa z intuicyjnym panelem LCD
Zamrażarka szokowa z asortymentu Royal Catering chłodzi oraz zamraża zarówno surową, jak i ugotowaną żywność. Wydajność mrożenia na poziomie {{blast_freezing_capacity_}} sprawia, że szybkoschładzarka jest niezawodnym pomocnikiem w restauracjach i kuchniach hotelowych. Dzięki dużym wymiarom urządzenie sprawdzi się w profesjonalnych lokalach gastronomicznych.
Łatwa w użyciu, trwała i higieniczna: schładzarka szokowa od Royal Catering
Pojemna zamrażarka szokowa imponuje nie tylko efektywnością mrożenia, ale także chłodzenia od 90 do 3°C z wydajnością {{blast_cooling_capacity_}}. Przyciski na jasnym i wyraźnym wyświetlaczu LCD pozwalają wprowadzić wymagane ustawienia. Obsługa jest prosta i intuicyjna. Urządzenie kuchenne ma pojemność 276 l. Oferuje miejsce na maksymalnie 10 pojemników GN 1/1.
Praktyczna schładzarka szokowa jest wykonana z wytrzymałej i odpornej na ścieranie stali nierdzewnej. Materiał znosi działanie czynników mechanicznych i chemicznych. To sprawia, że szybkoschładzarka jest idealna do codziennego użytku w sektorze komercyjnym i ma szczególnie długą żywotność. Ponadto obojętny biologicznie materiał spełnia wysokie wymagania higieniczne obowiązujące w gastronomii. Nie wchodzi on w reakcje z żywnością i mikroorganizmami, co sprawia, że stal nierdzewna jest bezpieczna dla zdrowia.
Zamrażarka szokowa ma moc 1350 W, a do działania wymaga napięcia 230 V. Czynnik chłodniczy R290 (propan) odpowiada za odpowiednią temperaturę w komorze. Wyróżnia się on bardzo dobrą wydajnością.