Mikser spiralny od Royal Catering ugniecie dowolne ciasto!
Jesteś piekarzem, cukiernikiem lub właścicielem restauracji? Twoje ciasto po prostu nie jest idealne albo kosztuje zbyt dużo czasu i wysiłku? Mikser spiralny RCPM-30,1S od Royal Catering sprawia, że te problemy należą już do przeszłości! Dysponuje niesamowitą mocą i najwyższą jakością dla idealnego ciasta w możliwie najkrótszym czasie i w dużych ilościach. Nie ma problemu dla miesiarki!
Duża moc i dobra jakość – miesiarka!
Misa mieszałki spiralnej ma pojemność 33 l. Za jednym zamachem możesz przetworzyć do 12.5 kg mąki. Wszystkie części mające bezpośredni kontakt z ciastem wykonane są ze stali nierdzewnej i spełniają najwyższe standardy gastronomiczne.
Dzięki mocy 1800 W przy napięciu 230 V miesiarka jest szczególnie wydajna i wytwarza duże ilości dowolnego rodzaju ciasta. Wyrabianie ma prędkość 130~320 obr./min. Dzięki zintegrowanemu timerowi z maksymalnie 99 minutami miesiarka spiralna zatrzymuje się automatycznie po upływie ustawionego czasu. Tak więc mieszarka do wyrabiania ciasta chlebowego może zagnieść ciasto bez konieczności stałego doglądania. To znacznie poprawia organizację pracy w Twojej kuchni.
Dzięki pokrywce z kratką mikser spiralny zapewnia pełne bezpieczeństwo podczas pracy. Jednocześnie cały czas można nadal dodawać składniki.
DANE TECHNICZNE
Średnica dzieży [mm]
480
Pojemność dzieży [l]
33
Maksymalna ilość mąki w dzieży [kg]
12.5
Osłona zabezpieczająca
Tak
Moc miksera [W]
1800
Przewód zasilający [m]
1,6
Napięcie [V]
230
Moc [W]
1800
Prędkość obrotowa dzieży [obr./min]
13~32
Prędkość obrotowa mieszadła [obr./min]
130~320
Wymiary (DxSxW)
80 x 37 x 85 cm
Waga
120 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
93 x 57 x 105 cm
Waga wysyłki
157 kg
Zakres dostawy
Mikser spiralny RCPM-30,1S
Instrukcja obsługi
CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA
Czy mikser spiralny może zagnieść mrożone składniki?
Nie, miksera nie należy używać do mrożonych składników. Może to uszkodzić hak do ciasta!