Gesamtansicht ohne Patty von Hamburger Maschine - 100 mm
Prasa do hamburgerów - 100 mm
413,00 zł

Prasa do hamburgerów - 100 mm

Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10010222 | Model: RCHM-100

Gesamtansicht ohne Patty von Hamburger Maschine - 100 mm
Gesamtansicht mit Patty von Hamburger Maschine - 100 mm
Nahaufnahme  von Hamburger Maschine - 100 mm
Kurbel von Hamburger Maschine - 100 mm
Trichter von Hamburger Maschine - 100 mm
Odtwórz film
Zdjęcie 360°
413,00 zł

z VAT | darmowa wysyłka

  • Darmowa wysyłka

    ?

    Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • 30 dni na rezygnację

    ?

Najważniejsze cechy produktu:

  • Średnica: 10 cm
  • Stal nierdzewna
  • 500 papierowych krążków
  • Gumowe nóżki
 

Dokładnie 10 centymetrów średnicy będą miały burgery przygotowane za pomocą prasy RCHM-100. Dzięki zastosowaniu zawsze identycznej porcji surowca zyskają idealny kształt oraz grubość. Korzystając z narzędzia, kucharze oszczędzą czas, który musieliby poświęcić na ręczną obróbkę mięsa. Precyzyjne dozowanie pozwoli również ograniczyć straty związane z przeszacowaniem ilości potrzebnych składników.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Bezpieczeństwo, higiena i wytrzymałość - wybór materiałów zastosowanych przy budowie maszynki do hamburgerów Royal Catering podyktowany był troską o te trzy aspekty. Forma, w której umieszcza się mięso, zrobiona została z anodowanego aluminium. Pozostałe elementy wyprodukowano z wysokiej klasy stali nierdzewnej, odpornej na oddziaływanie czynników zewnętrznych i zachowującej nieskazitelny wygląd przez długie lata.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Wygodę użytkowania prasy RCHM-100 zapewniają ergonomiczna konstrukcja oraz dźwignia pokryta antypoślizgowym PVC. Takie wykończenie sprawia, że obsługa nawet utłuszczonymi dłońmi nie sprawia problemu. Cały proces maksymalnie uproszczono (jednym ruchem opuszcza się ramię, drugim - podnosi). Dodatkowo maszyna do burgerów wyposażona została w gumowe nóżki stabilizujące. W rezultacie urządzenie nie przemieszcza się podczas pracy, jak też nie rysuje powierzchni, na której stoi.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Papierowe krążki dopasowanej wielkości (500 szt. w zestawie) zapobiegają sklejaniu produktów spożywczych z metalowymi elementami. Za sprawą „śliskiej” powierzchni pokrytej woskiem, osłonki można przed smażeniem lub grillowaniem bardzo łatwo usunąć. Dzięki zastosowaniu przekładek (jedna pod spód, druga na wierzch), mięso nie ma kontaktu ani z rękami kucharza, ani z samą maszynką. Jest to rozwiązanie poręczne i jednoczesnie jednocześnie. Prasa Royal Catering posiada również dogodnie umieszczony podajnik do krążków.

Pokaż więcejPokaż mniej
 

Łatwość czyszczenia powoduje, że maszynka do przyrządzania burgerów RCHM-100 doskonale spisze się w codziennym, intensywnym użytkowaniu. Urządzenie zaprojektowano z myślą o wygodnym dostępie do kluczowych elementów, tak aby usunięcie resztek mięsa lub tłuszczu nie przysparzało trudności. Istotne znaczenie ma też gładka powierzchnia, w którą nie wnikają cząsteczki żywności.

Pokaż więcejPokaż mniej

Najważniejsze cechy

  • Średnica burgera - 10 cm
  • Trwałość - urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej i anodowanego aluminium
  • W zestawie - 500 papierowych krążków
  • Stabilność - gumowe nóżki
  • Łatwa obsługa - wygodny uchwyt

Maszynka do hamburgerów Royal Catering RCHM-100

Prasa do hamburgerów marki Royal Catering ułatwia formowanie mięsa w placki o identycznej wielkości i gramaturze. Przy użyciu modelu RCHM-100 łatwo i szybko kształtować można kotlety o średnicy 10 cm. Dzięki ogromnej poręczności oraz wytrzymałości urządzenie odpowiada potrzebom profesjonalnej gastronomii. Idealnie nadaje się m.in. do barów, restauracji, lokali typu bistro lub fast food, food trucków, firm cateringowych czy stoisk z grillowanymi potrawami.

Profesjonalna prasa do hamburgerów - właściwości

Prasa do hamburgerów Royal Catering zapewnia precyzję i wytrzymałość - cechy niezbędne w profesjonalnej kuchni. Z jej pomocą przygotowywanie porcji o idealnym kształcie jest tak proste jak dwa ruchy dźwignią. Z pewnością doceniona zostanie w każdej restauracji, barze, food trucku oraz wszędzie tam, gdzie specjalnością są doskonałe, sprawnie serwowane burgery.

  • Średnica burgerów 10 cm
  • Gumowe nóżki
  • Wygodny uchwyt
  • Obudowa ze stopu aluminium
  • Pojemnik ze stali nierdzewnej
Model
RCHM-100
Nr katalogowy
1222
Stan artykułu
Nowy
Materiał obudowy
Anodowane aluminium
Materiał pojemnika
Stal nierdzewna
Średnica hamburgerów
100 mm
Wymiary (DxSxW)
21 x 29 x 27,5 cm
Waga
5,1 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
28,5 x 23 x 32 cm
Waga wysyłki
5,95 kg
Rysunek techniczny

Szybkie formowanie kotletów z 80-120 g mięsa

 

Precyzyjne porcje cenione przez szefów kuchni

 

Idealny do bistro, burgerowni, food trucka

W zestawie 500 papierowych krążków

Idealnie okrągłe 10-cm kotlety za sprawą foremki

Urządzenie testował Michał Orłowski Szef kuchni renomowanych restauracji w Sydney i Warszawie. Fachowiec i doświadczony praktyk. Tak jak nasi klienci.

Wygodna praca dzięki dźwigni o lekkim przełożeniu

Uniwersalność: do kotletów mięsnych, rybnych, warzywnych

 

Kompaktowy sprzęt zajmuje niewiele miejsca

 

Dźwignia pokryta antypoślizgowym PVC

PRO TIP

Do mięsa dodaję zawsze przypraw, sosu worchestershire i podsmażonej cebulki. Poprawia to smak burgerów i nadaje im soczystości.

Burgery nie muszą być z mięsa. Dla miłośników kuchni wegetariańskiej lub wegańskiej proponuję kotlety z ciecierzycy lub soczewicy.

Trwałość

Aluminium i stal nierdzewna są odporne na korozję

Higiena

Powierzchnię o minimalnej porowatości łatwo umyć

Stabilność

Stabilność dzięki 4 antypoślizgowym nóżkom

Mobilność

Akcesoria

Pracuję z profesjonalnym sprzętem każdego dnia. W tym filmie zadbałem o to, aby dokładnie przetestować ten produkt. Możesz sprawdzić, w jaki sposób pracuje, a następnie zdecydować, który model wybrać do swojej firmy. Mam nadzieję, że mój film i wskazówki pomogą w jeszcze efektywniejszym prowadzeniu Twojej działalności.

Szef kuchni w prestiżowej restauracjach w Sydney i Warszawie. Doświadczony i profesjonalny restaurator.

Ile hamburgerów można zrobić za pomocą tego urządzenia w godzinę?

Urządzenie jest obsługiwane ręcznie, dlatego ilość gotowych kotletów zależy od szybkości oraz doświadczenia obsługującego.

Ile waży gotowy hamburger?

Możesz użyć od 80 do 120 g składników, aby otrzymać 100 mm kotlety.

Napisz pierwszą opinię dla tego produktu



Zostaw recenzję
Oceny zostaną aktywowane po ich weryfikacji.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Trennpapier - 100 mm Patty
89,00 zł
Ceny obejmują podatek VAT. Koszty wysyłek zagranicznych nie są uwzględnione.
Ten produkt
  • Średnica: 10 cm
  • Stal nierdzewna
  • 500 papierowych krążków
  • Gumowe nóżki

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Gesamtansicht ohne Patty von Hamburger Maschine - 100 mm

Prasa do hamburgerów - 100 mm

413,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • Średnica: 10 cm
  • Stal nierdzewna
  • 500 papierowych krążków
  • Gumowe nóżki
  • Średnica: 13 cm
  • Stal nierdzewna
  • 500 papierowych krązków 
  • Bezpieczeństwo i higiena
  • Gumowe nóżki

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

befüllt von Hamburger Maschine - 130 mm

Prasa do hamburgerów - 130 mm

(2)
Zamiast: 469,00 zł 449,00 zł

Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

  • Średnica: 13 cm
  • Stal nierdzewna
  • 500 papierowych krązków 
  • Bezpieczeństwo i higiena
  • Gumowe nóżki