Czekoladowa przyjemność bez bąbelków powietrza ze stołem wibracyjnym ze stali nierdzewnej
Chrupiące, lekkie skorupki pralin i rozpływające się w ustach kakao:stół wibracyjny do czekolady Royal Catering sprawia, że jest to możliwe. Przygotowanie idealnej czekolady to wyzwanie!. Jednak za pomocą stołu wibracyjnego możesz niezawodnie zagęszczać masę kakaową i unikać kieszeni powietrznych.
Mały pomocnik do piekarni i cukierni
Dzięki kompaktowej konstrukcji sprzęt ustawisz na dowolnym blacie. Dlatego nadaje się również dla małych producentów czekolady i cukierni. Dodatkowo konstrukcja jest bardzo prosta. Szybko i łatwo wytrząśnij bąbelki powietrza z masy czekoladowej za pomocą ciągłej powierzchni wytrząsającej. Z kolei na batonach usuwasz nadmiar czekolady z foremek podczas robienia skorupek. Daje to czekoladzie pożądaną strukturę i stabilność.
Stół wibracyjny do czekolady wykonano z mocnej i higienicznej stali nierdzewnej, jest łatwy w czyszczeniu. Gumowane nóżki redukują wibracje na powierzchni roboczej i chronią blat przed zarysowaniami.