+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10012530

|

Model : RC-CMM05

Temperówka do czekolady - stal nierdzewna - 750 W - 8 l - Royal Catering

7499,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
7124,05 zł
5+
10%
6749,10 zł
10+
15%
6374,15 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Wydajność – pojemność do 8 l czekolady
  • Elastyczność – zakres temperatury do 110°C idealny do różnych rodzajów czekolady
  • Automatyzm – zapewnia optymalną konsystencję czekolady poprzez mieszanie
  • Czytelność – dobrze widoczne parametry dzięki dużemu panelowi sterowniczemu
  • Niskie koszty utrzymania – konstrukcja ze stali nierdzewnej jest odporna na korozję i łatwa w utrzymaniu
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

CYBER WEEK SKOŃCZY SIĘ ZA

0
d
:
0
godz.
:
0
min
:
0
s

Podobne kategorie

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Napięcie [V]
230
Moc [W]
750
Maksymalna temperatura [°C]
60
Pojemność
8 l
Wymiary (DxSxW)
45 x 55 x 51.5 cm
Waga
28 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
64 x 53 x 57 cm
Waga wysyłki
37.06 kg

Zakres dostawy

  • Temperówka do czekolady RC-CMM05
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Temperówka do czekolady na 8 l płynnego przysmaku

Chrupiąca, połyskująca i rozpływająca się w ustach – taka powinna być czekolada. Dzięki temperówce do czekolady marki Royal Catering możesz idealnie przygotować swoją masę do pysznych czekoladowych kreacji. Temperowanie nadaje czekoladzie ładny połysk po schłodzeniu i idealną konsystencję do spożycia. Łatwej w obsłudze maszyny nie powinno zabraknąć w żadnej fabryce czekolady czy cukierni.

Temperówka do podgrzewania i mieszania delikatnej masy czekoladowej

Temperówka do czekolady dzięki prostej konstrukcji zapewnia wygodną pracę. Użyj dużego panelu sterowniczego, aby wybrać żądaną prędkość mieszania i temperaturę. Dzięki temperaturze do 110°C możesz roztapiać i temperować w urządzeniu czekoladę wszelkiego rodzaju. Ciągłe mieszanie zapewnia elastyczność i równomierną temperaturę masy. Słodką masą z łatwością wypełnisz foremki do czekolady oraz pralin przez otwór wylotowy.
Dzięki kompaktowym wymiarom maszyna do temperowania czekolady pasuje do każdej powierzchni roboczej. Gumowe nóżki bezpiecznie utrzymują maszynę na miejscu i chronią blat przed zarysowaniami.

Oceny i opinie

Sortuj według :
Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty