Pachnące rożki z maszyny do wypieku wafli Royal Catering
Waflownica do lodów jest bardzo łatwa w obsłudze. Ustaw żądaną temperaturę dla górnej i dolnej płyty do pieczenia oddzielnie na przejrzystych termostatach. Wypełnij foremki ciastem. Następnie dociśnij górną część za pomocą poręcznej dźwigni. Maszynka do wafli pracuje z mocą 2100 W. Przyspiesza ona czas pieczenia, dzięki czemu rożki są gotowe w zaledwie 60-120 s. Po tym czasie dolne płyty do pieczenia oddzielisz dźwignią tak, aby gotowe rożki wpadały do pojemnika.
Z 2 wafelkami na jeden cykl osiągniesz wydajność 50-60 chrupiących rożków na godzinę. Są one doskonale uformowane i za każdym razem mają ten sam kształt. Jednak o składnikach ciasta decydujesz Ty, więc śmiało możesz stworzyć nowe przepisy.