Gofrownica Royal Catering
Gofrownica marki Royal Catering to sprzęt niezastąpiony w małej gastronomii, m.in. bufetach i barach z przekąskami, oraz większych lokalach takich jak restauracje, kawiarnie, a także na różnego rodzaju imprezach z cateringiem (np. jarmarkach świątecznych). Z użyciem modelu RCWM-4000-E upieczesz rumiane gofry w belgijskim stylu!
Profesjonalna gofrownica 2 x 2000 W – opis
Jednoczesne przyrządzenie czterech dużych gofrów (17 x 10 cm) to zasługa dwóch form w urządzeniu Royal Catering. Górne i dolne płyty grzewcze pozwalają przygotować przekąskę o grubości 2,5 cm.
Moc 2 x 2000 W zapewnia szybkie osiągnięcie wybranej temperatury w zakresie od 50 do 300°C. W pełni automatyczny termostat (osobny dla każdej z płyt) ją utrzymuje, oszczędzając przy tym energię. Wystarczy jedynie ustawić pożądaną wartość.
Prosta obsługa jest możliwa za sprawą oddzielnej funkcji timer (czas od 0 do 15 minut). Po skończeniu odliczania gofrownica sygnalizuje dźwiękiem zakończenie pracy. Lampki kontrolne informują o włączonym zasilaniu oraz grzaniu. Model RCWM-4000-E wyposażono w izolowane termicznie uchwyty. Dzięki niemu użytkownik bezpiecznie otworzy i zamknie maszynę. Sprzęt posiada dwie wtyczki – do pojedynczej i podwójnej eksploatacji.
Solidną konstrukcję gofrownica przemysłowa zawdzięcza trwałym materiałom. Obudowę wykonano ze stali nierdzewnej, a płyty grzewcze z wysokiej jakości emaliowanego żeliwa. Do jego powierzchni nie przywiera ciasto. Ponadto charakteryzuje się wytrzymałością i łatwością w czyszczeniu. Wokół krawędzi znajduje się rynienka na resztki ciasta. Gumowe nóżki zapobiegają ślizganiu się po blacie roboczym; nie rysują go.
Gastronomia należy do branż potrzebujących w codziennej eksploatacji solidnego i wydajnego sprzętu. Taka właśnie jest podwójna gofrownica Royal Catering nadająca się do kawiarni, restauracji, baru, bufetu i na imprezę plenerową. Dzięki modelowi RCWM-4000-E upieczesz belgijskie gofry, które zachwycą Twoich klientów!