+48 68 888 10 08
Pon. - Pt. 08:00 - 13:00
Brak opinii Niech Twoja opinia będzie pierwsza

Produkt : EX10011919

|

Model : RC-GGF600

Podwójny grill gazowy - 60 x 40 cm - gładki - 2 x 3100 W - gaz ziemny - 0,02 bar

1649,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
3+
5%
1566,55 zł
5+
10%
1484,10 zł
10+
15%
1401,65 zł
Wkrótce ponownie na stanie
Gwarancja najniższej ceny
Royal Catering
Kluczowe informacje
  • Duża powierzchnia – dużo miejsca na grillowane jedzenie na podwójnej płycie grzewczej o wymiarach 60 x 40 cm
  • Wydajność – dwie grzałki o mocy 2 x 3100 W do szybkiego generowania ciepła 50-300°C
  • Efektywność – gładka płyta grillowa do przygotowywania różnych potraw
  • Niskotłuszczowe smażenie – zdrowe grillowanie o obniżonej kaloryczności dzięki tacce ociekowej na tłuszcz
  • Wygodne utrzymanie w czystości – ochrona i higiena dzięki zastosowaniu stali nierdzewnej
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Typ gazu
Gaz ziemny
Powierzchnia grzewcza
Gładka
Materiał
Stal nierdzewna
Kolor
Srebrny
Moc [W]
2 x 3100
Moc maksymalna [W]
6200
Zakres temperatury [°C]
50-300
Podłączenie gazu
1,3 mm
Wymiary płyty grillowej [cm]
60 x 40
Tacka ociekowa
Tak
Zapłon piezoelektryczny
Tak
Maksymalne ciśnienie robocze
0.02 Bar
Wymiary (DxSxW)
59 x 65 x 32 cm
Waga
33.86 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
73 x 68 x 42 cm
Waga wysyłki
37.5 kg

Zakres dostawy

  • Grill gazowy
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Grill gazowy dwupalnikowy - 60 x 40 cm - gładki - 2 x 3100 W

Z gastronomicznym grillem gazowym dwupalnikowym marki Royal Catering będziesz w stanie przyrządzić różne smażone potrawy. Sprawdzi się m.in. w hotelach podczas śniadań składających się z jajek sadzonych, naleśników czy bekonu. Model RC-GGF600 to idealne urządzenie dla restauracji, bistro, barów, food trucków i firm cateringowych.

Gastronomiczny grill ze stali nierdzewnej – opis

Gładka płyta grzewcza pozwoli za każdym razem przyrządzić soczyste steki, kotlety i nie tylko. Jej powierzchnia o wymiarach 60 x 40 cm sprawdzi się do smażenia kilku dań jednocześnie.
Zasilanie gazem ziemnym stanowi doskonałe rozwiązanie podczas imprez plenerowych czy campingu. Dzięki temu nie musisz martwić się o dostęp do gniazda elektrycznego. Dodatkowo do uruchomienia palnika nie potrzebujesz zapałek. Wszystko za sprawą zapalnika piezoelektrycznego, który za pomocą iskry pozwala wytworzyć ogień.
Stal nierdzewna, z której wykonano grill gazowy, jest materiałem bardzo wytrzymałym i docenianym w gastronomii. Wynika to z łatwości utrzymania go w czystości oraz biologicznej obojętności. Dzięki niej stal nie reaguje z żywnością, więc jest bezpieczny dla zdrowia.
Wybierz podwójny grill gazowy marki Royal Catering i zapewnij swoim klientom pyszne smażone potrawy. Nierdzewna konstrukcja, podwójna płyta, zakres grzania 50-300°C, a także ochrona przed zachlapaniem i wyjmowana tacka ociekowa świetnie sprawdzą się w profesjonalnym punkcie gastronomicznym. Złóż zamówienie na model RC-GGF600 już dziś!

Oceny i opinie

Sortuj według :

Często zadawane pytania

Jak usunąć warstwę tłuszczu z płyty grilla?

Jest to rodzaj bezpiecznej dla żywności wazeliny, która chroni płytę grilla przed rdzą. Tłuszcz usuń drewnianą lub plastikową szpatułką, a następnie wytrzyj powierzchnię do czysta ręcznikiem. W razie potrzeby dokładnie umyj ją niewielką ilością płynu do mycia naczyń i wody.

Jak usunąć czarne lub żółte plamy z płyty grilla?

Płyta grillowa staje się czarna lub żółta z powodu wysokich temperatur. Aby zapobiec powstawaniu takich plam, następnym razem nałóż olej i stopniowo zwiększ temperaturę. Do usunięcia plam użyj niewielkiej ilości wody z dodatkiem płynu do mycia naczyń i delikatnie umyj powierzchnię. W przypadku czarnych plam nałóż odrobinę octu na brudny obszar i pozostaw na 20 minut. Następnie dodaj trochę sody oczyszczonej i odczekaj kolejne 15 minut. Usuń plamy za pomocą twardej strony gąbki do mycia naczyń lub drobnego papieru ściernego, trąc w kierunku struktury płyty. Na koniec wyczyść całość wodą i dokładnie osusz. Użyj niewielkiej ilości wody, aby nie wniknęła w urządzenie.

Jak usunąć plamy z rdzy?

Aby zapobiec powstawaniu rdzawych plam, w pierwszej kolejności unikaj pozostałości wody, kwasów (np. octu, soku z cytryny, sosów) lub substancji zawierających chlor (takich jak wybielacze). Utrzymuj płytę w czystości i suchości podczas codziennego użytkowania. Gdy grill nie jest używany przez dłuższy czas, nałóż na powierzchnię do smażenia smar przeznaczony do kontaktu z żywnością. Jeśli rdza nadal się tworzy, namocz dotknięty obszar niewielką ilością wody. Następnie usuń plamy za pomocą wełny stalowej, tarki do szorowania lub drobnego papieru ściernego. Zawsze pocieraj w kierunku struktury płyty. Do całkowitego pozbycia się rdzy świetnie nadadzą się również przemysłowe preparaty odkamieniające. Po wyczyszczeniu zneutralizuj wszelkie pozostałości kwasu alkalicznym środkiem czyszczącym.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty