Urządzenie do gotowania ryżu - 19 l
Ryżowar to profesjonalny sprzęt gastronomiczny służący do gotowania każdego rodzaju ryżu i utrzymywania go w optymalnej temperaturze. Wykorzystywany jest w całej branży HoReCa. Model RCRK-19L od Royal Catering charakteryzuje się pojemnością 19 l. Zda egzamin nie tylko w restauracjach, ale i stołówkach, bufetach, kantynach oraz innych miejscach zbiorowego żywienia. Oferowane urządzenie do gotowania ryżu sprawdzi się również podczas obróbki termicznej warzyw, owoców morza, jajek itp.
Ryżowar RCRK-19L – charakterystyka
Prosta obsługa automatu do ryżu to zasługa przyjaznego panelu sterowania. Pozwala on włączyć i wyłączyć sprzęt, a także ustawić tryb gotowania lub podtrzymywania ciepła. Pokrywka ze stali nierdzewnej dodatkowo pomaga zachować odpowiednią temperaturę.
Solidna konstrukcja modelu RCRK-19L jest cechą wynikającą z materiałów użytych do jego wykonania. Obudowa ze stali nierdzewnej nie jest podatna na wgniecenia i łatwo utrzymać ją w czystości. Natomiast wewnętrzny pojemnik do ryżu wykonano z aluminium. Dzięki temu gotowane ziarna nie przywierają do dna i nie przypalają się.
Mobilność urządzenia od Royal Catering, oosiągnięto za sprawą uchwytów zapewniającym sprawne przenoszenie garnka. Dzięki termicznej izolacji bezpośredni kontakt z uchwytami jest całkowicie bezpieczny, również w trakcie działania urządzenia.
Praktyczne akcesoria, dołączone do modelu RCRK-19L, umożliwiają lepszą organizację pracy. W skład proponowanego zestawu wchodzi łyżka do mieszania oraz miarka do precyzyjnego odmierzania porcji ryżu.
Prezentowane urządzenie do gotowania ryżu charakteryzuje się solidną, stabilną konstrukcją, a także dużą pojemnością. Nadaje się do restauracji, stołówek, bistr i wielu innych miejsc. Przekonaj się o niezawodności produktów marki Royal Catering i złóż zamówienie już dziś.