Produkt : EX10010730
|Model : RCRO-1300
Gotowy do wysyłki!
Czas dostawy to ok. 1-3 dniNa podstawie 3 opinii
Nadaje się dla początkujących do wędzenia ryb. Termostat należy zamontować z boku, tak aby czujnik nie przesuwał się do środka po otwarciu drzwi, wtedy można by lepiej wykorzystać przestrzeń. Niestety dostarczony uszkodzony.
Kiedy ten produkt pojawił się po raz pierwszy, miałem świetne pierwsze wrażenia. Jednak im więcej patrzysz na tę maszynę, tym bardziej jesteś rozczarowany. W urządzeniu, które otrzymałem, występowało wiele problemów; 1. Drzwi były pęknięte na spoinie 2. Wskaźnik temperatury niedokładny 3. Komin jest zgrzany punktowo, więc jest nieszczelny 4. Komin jest przykręcony od góry, jednak pomiędzy poszyciem wewnętrznym i zewnętrznym nie ma tulei, więc ściany wypełniają się dymem. 5. Miejsce, w którym termostat wchodzi do komory, powinno mieć jakąś przelotkę, aby dym nie dostawał się do obszaru, w którym znajduje się instalacja elektryczna, co stwarza ryzyko pożaru. 6. Komin ma w podstawie wywiercone otwory tam, gdzie ich nie powinno być. 7. Termostat jest niedokładny i wyłącza się przed osiągnięciem zadanej temperatury. 8. Metal został bardzo prymitywnie przycięty wokół drzwi, pozostawiając ostrą krawędź. Oto 8 powodów, dla których zwrócę to urządzenie. Co gorsza, gdy wysyłasz e-mail ze skargą, otrzymujesz w zamian ogólną kopię i wklejoną wiadomość e-mail z informacją, że mogę go wymienić, jeśli nie będę zadowolony.
Kontrola nie zaplombowana. Podczas procesu wędzenia wilgoć i dym przedostają się do jednostki sterującej. Więc wywala bezpiecznik. Wynik jest całkiem niezły, ale wymaga lekkiego dopracowania.