Liczba opinii: (178)
Royal Catering

Piec do pizzy - z płytą szamotową - 1 komora - 2000 W - Royal Catering

779,00 zł
Cena zawiera 23% VAT.

Produkt : EX10010570

|

Model : RCPO-2000-1PE

Cena zawiera 23% VAT.
Szt.
Rabat
Za produkt
1+
0%
779,00 zł
3+
5%
740,05 zł
5+
10%
701,10 zł
10+
15%
662,15 zł
Kluczowe informacje
  • Doskonałe utrzymanie ciepła – kamień szamotowy do pizzy do temperatur do 350°C
  • Idealne pizze – precyzyjna kontrola temperatury i oddzielnie regulowane górne i dolne grzanie i
  • Profesjonalny rozmiar – duża komora pieczenia z miejscem na pizzę o średnicy do 40 cm
  • Praca automatyczna – zintegrowany timer umożliwiający pieczenie do 2 godzin
  • Trwałość i łatwe czyszczenie – odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej
Akcesoria
Szczegóły dostawy
Zwroty i gwarancja

Dane techniczne

Materiał
Stal nierdzewna
Żelazo
Napięcie [V]
230
Moc [W]
2000
Maksymalna temperatura [°C]
350
Maksymalna średnica pizzy [cm]
40
Minutnik
Tak
Wymiary (DxSxW)
56.5 x 56.5 x 27 cm
Waga
21.7 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
62 x 58 x 34 cm
Waga wysyłki
22.1 kg

Zakres dostawy

  • Piec do pizzy RCPO-2000-1PE
  • Płyta szamotowa
  • Uchwyt drzwiowy
  • Instrukcja obsługi

Opis produktu

Elektryczny piec do pizzy z płytą szamotową, temperatura do 350°C

W piecu do pizzy Royal Catering doskonale przygotujesz pizzę, tarte flambées itp. Zadba o to duża płyta szamotowa oraz oddzielnie regulowana górna i dolna grzałka o temperaturze do 350°C. Dzięki wbudowanemu timerowi do 2 godzin dania będą się piec w określonym czasie, podczas gdy Ty zajmiesz się innymi zadaniami. Piekarnik do pizzy doskonale uzupełni włoskie pizzerie, a także kawiarnie, bary z przekąskami i miejsca oferujące różne wypieki.

Piec do pizzy z łatwą obsługą

Funkcje grzania i oświetlenie komory włączysz za pomocą dwóch przełączników. W ten sposób zawsze będziesz mieć kontrolę nad stanem swojej potrawy. Za pomocą dwóch dużych pokręteł niezależnie ustawisz temperaturę górnej i dolnej grzałki. Dzięki mocy 2000 W to profesjonalne urządzenie niezawodnie i szybko osiągnie temperaturę 350°C. Płyta szamotowa zapewni optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i nienagrzewający się uchwyt pozwolą bezpiecznie wyjąć pizze z pieca nawet przy wysokich temperaturach. Antypoślizgowe nóżki zagwarantują stabilność urządzenia i zapobiegną porysowaniu blatu.

Oceny i opinie


4.7

Na podstawie 178 opinii

Sortuj według :

w zeszłym miesiącu Opublikowano na Expondo Germany

Mam to, czego się spodziewałem

Świetny produkt, robi to, co obiecuje.

Wyświetl oryginalną opinię

w zeszłym miesiącu Opublikowano na Expondo Italy

Brak opinii.

Wyświetl oryginalną opinię

w zeszłym miesiącu Opublikowano na Expondo United Kingdom

Doskonały

Wysokiej jakości piec do pizzy. Wygląda i brzmi niesamowicie 😎 niedrogie i chętnie gorąco polecam cały proces od zamówienia do dostawy 🚚👌

Wyświetl oryginalną opinię

2 miesiące temu Opublikowano na Expondo Slovakia

Ukojenie

Jestem zadowolony, do działania używam małego, inteligentnego pieca

Wyświetl oryginalną opinię

2 miesiące temu Opublikowano na Expondo Finland

Brak opinii.

Wyświetl oryginalną opinię

2 miesiące temu Opublikowano na Expondo Czech Republic

Świetny produkt za dobrą cenę. Wszystko jest wykonane ze stali nierdzewnej, wszystko wygląda wygodnie. Kamień można łatwo usunąć i oczyścić. Nagrzewa się w około 20 minut.

Wyświetl oryginalną opinię

2 miesiące temu Opublikowano na Expondo Germany

Szczyt

Bardzo dobre urządzenie, jestem w pełni usatysfakcjonowany

Wyświetl oryginalną opinię

2 miesiące temu Opublikowano na Expondo Belgium

piec do pizzy

Bardzo szybka dostawa i jestem bardzo zadowolony z tego pieca do pizzy! Bardzo dobrze piecze i jest łatwy w obsłudze🤤

Wyświetl oryginalną opinię

3 miesiące temu Opublikowano na Expondo Italy

Pizza Top i nie tylko

Piekarnik o doskonałej wydajności. Kupiłem, żeby zrobić pizzę w domu. Osiąga 350 stopni zarówno na górze, jak i na kamiennej podstawie w około 25 minut. Jeśli chcesz pizzę z dobrze przyrumienioną skórką, polecam ustawić górny opór na 320 stopni, a dolny na 300. Po włożeniu pizzy do piekarnika należy ustawić górny opór na 350, co spowoduje ponowne uruchomienie oporu do zarumienienia skórki. Użyłem go również do ugotowania kurczaka z ziemniakami, wyjątkowy efekt, wszystko chrupiące i dobrze zarumienione.

Wyświetl oryginalną opinię

3 miesiące temu Opublikowano na Expondo Poland

Super

Często zadawane pytania

Gdzie mogę znaleźć odpowiednią łopatę do pizzy?

Łopaty do pizzy znajdziesz w naszym sklepie korzystając z praktycznej funkcji wyszukiwania.

Czy mogę piec w piekarniku inne rzeczy niż tylko pizzę?

Tak! Możesz przygotować steki, żeberka, hamburgery, pieczywo, pizzę calzone, ciasta itp.

Zaufali nam eksperci na całym świecie
Ponad 16 lat
doświadczenia w e-commerce
3 MILIONY
osób kupiło nasze produkty