Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 1
Stacja do zup - 4 x 2,75 l - stal szlachetna
1729,00 zł z VAT

Stacja do zup - 4 x 2,75 l - stal szlachetna

Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10010239 | Model: RCBM-4/4R

Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 1
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 2
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 3
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 4
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 5
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 6
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 7
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 8
Suppenstation - 4 x Topf - 2,75 Liter - 600 W - 1239 - 9
Odtwórz film
Zdjęcie 360°
Kliknij, aby otworzyć galerię
1729,00 zł

z VAT

  • Darmowa wysyłka

    ?

    Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-2 dni roboczych

  • 30 dni na rezygnację

    ?
  • 3 lata gwarancji

Najważniejsze cechy produktu

  • Stal nierdzewna
  • DxSxW 44 x 41,5 x 31,5 cm
  • 4 kosze
  • Temperatura: 30-110°C
  • Moc: 4 x 150 W

  • Uniwersalność – do gotowania i podgrzewania potraw
  • Ochrona – kąpiel wodna minimalizuje ryzyko przypalenia
  • Wygoda – termostaty utrzymują dania w odpowiedniej temperaturze
  • Intuicyjność – łatwe w obsłudze pokrętła
  • Solidność i nowoczesność – stal szlachetna

Stacja do zup hot pot 10,5 l Royal Catering

Marka Royal Catering prezentuje uniwersalną stację do zup hot pot do użytku w restauracjach, stołówkach, bufetach, hotelowych kuchniach oraz np. na bankietach lub obozach czy koloniach. Podgrzewacz gastronomiczny model RCBM-4/4R nadaje się również do przyrządzenia warzywnego ragout, gulaszu, podgrzania fasolki po bretońsku i tym podobnych dań.

Czterokomorowy bemar elektryczny RCBM-4/4R – opis

Cztery termostaty umożliwiają ustawienie temperatury w zakresie od 30 do 110°C dla każdej komory z osobna, co pozwala ugotować lub utrzymać w cieple szereg rozmaitych potraw. Regulacja odbywa się za pomocą intuicyjnych pokręteł. Kontrolki sygnalizują, kiedy danie osiągnęło optymalną temperaturę.

Stal szlachetna, z której wykonano bemar hot pot od Royal Catering, cechuje się odpornością na korozję, działanie zawartych w pożywieniu kwasów oraz mechaniczne uszkodzenia. Jej gładką powierzchnię prosto oczyścić za pomocą gąbki i łagodnego detergentu. Zrobione z tego materiału sprzęty są bardzo wytrzymałe i długo zachowują nowoczesny wygląd.

Kąpiel wodna (cylinder do gotowania potraw zanurzony jest we wrzątku) zapobiega nadmiernemu podgrzaniu danej potrawy, a przez to jej przypaleniu. Ułatwia również zachowanie odpowiedniej temperatury zupy przez długi czas, nawet w przypadku odłączenia modelu RCBM-4/4R od źródła zasilania.

Ergonomia to cecha wyróżniająca sprzęt. Zaokrąglone pojemniki łatwo jest utrzymać w czystości, a pokrywki z uchwytami z tworzywa sztucznego zapobiega utracie ciepła. Stacja do zup posiada cztery antypoślizgowe nóżki, które umożliwiają pewne postawienie jej na śliskiej powierzchni. Zabezpieczają też bemar przed przewróceniem w razie przypadkowego potrącenia.

Bemar jest użyteczny dla firm z branży HoReCa. Model RCBM-4/4R sprawdzi się podczas gotowania zup oraz wolnego duszenia różnych dań. Można w nim również przechowywać w odpowiedniej temperaturze dodatki do potraw typu ryż, ziemniaki. Solidny i trwały podgrzewacz do potraw od Royal Catering charakteryzuje się atrakcyjnym stosunkiem ceny do jakości produktu.

Napięcie [V]
230
Materiał
Stal nierdzewna, Plastik
Moc [W]
600
Pojemność wlewcza [l]
11
Przewód zasilający [m]
1,4
Pojemność całkowita [l]
15,2
Zakres regulacji temperatury [°C]
30-110
Liczba pojemników [szt.]
4
Pokrywa
Tak
Kranik spustowy
Nie
Szklana osłona
Nie
Lampa halogenowa
Nie
Perforowana tacka z kolcami
Nie
Oddzielny termostat
Tak
Brytfanna perforowana
Nie
Wymiary (DxSxW) [cm]
44 x 41.5 x 31.5
Waga [kg]
11.4
Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm]
51 x 49 x 37
Waga wysyłki [kg]
13.7
Rysunek techniczny
Instrukcja obsługi
Zakres dostawy
  • Stacja do zup
  • Pojemnik – 4 szt.
  • Pokrywka – 4 szt.
  • Przewód zasilający

Duża moc 600 W szybko nagrzewa wodę

 

Wydajność dzięki poj. 4 x 2,75 l

 

Doskonała do samoobsługi cateringowej

4 niezależne termostaty utrzymują temp. 30-110°C

Pokrywka z praktycznym wycięciem na chochlę

Urządzenie testował Michał Orłowski Szef kuchni renomowanych restauracji w Sydney i Warszawie. Fachowiec i doświadczony praktyk. Tak jak nasi klienci.

W zestawie 4 wyjmowane pojemniki

Świetna do gotowania i podgrzewania zup, gulaszy, ragout itp.

 

Nienagrzewające się uchwyty chronią przed poparzeniem

 

4 antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność

PRO TIP

Gorące potrawy trzymam w bemarze z kąpielą wodną, dzięki czemu mogę je szybko wydać i jednocześnie nie bać się przypalenia.

Stacja musi zawsze wyglądać wystrzałowo. Aby nadać jej atrakcyjny połysk, regularnie poleruję powierzchnię roztworem wody z octem lub specjalnymi preparatami do stali nierdzewnej.

Oszczędność

W zależności od potrzeb można używać 4, 3, 2 lub 1 komorę

Ochrona

Kąpiel wodna zapobiega przypaleniu dań

Stal nierdzewna

Stal nierdzewna jest trwała i bezpieczna dla żywności

Łatwa obsługa

Akcesoria

Napisz pierwszą opinię dla tego produktu



Zostaw opinię (5 gwiazdek to ocena najwyższa, a 1 najniższa)
Kliknij link wysłany na Twój adres e-mail i potwierdź swoją opinię! Zostanie ona opublikowana po weryfikacji.

Pola oznaczone * są obowiązkowe.

Ekspert expondo

Nadal niezdecydowany/a?

Nasi eksperci chętnie Ci pomogą!
68 325 27 70
pn. - pt. 8:00 - 16:00