* Metody płatności mogą się różnic w zależności od kraju
Precyzja – regulowana grubość cięcia mięsa w zakresie 0-10 mm oraz dwa ostrza (zębate i gładkie)
Moc i bezpieczeństwo – nóż obraca się z prędkością 8500 obr./min i ma ochronną osłonę
Ergonomiczny – wyprofilowana rękojeść zapewniająca wygodną pracę
Trwałość – wykonanie z wytrzymałych i odpornych na korozję materiałów, takich jak plastik i stal nierdzewna
Opis produktu
Dane techniczne
Oceny i opinie
Rozwiń całość
OPIS PRODUKTU
Nóż do kebaba: cięcie przy obrotach 8500 obr./min
Doner kebab, gyros czy szoarma – za pomocą noża do kebaba od POTIS możesz bez wysiłku pokroić grillowanego kurczaka, jagnięcinę, indyka lub cielęcinę na cienkie plasterki. Wydajny model dzięki dużej prędkości obrotowej jest idealny do intensywnego użytkowania w gastronomii. Precyzyjnie pokrojone skrawki są szybko przygotowywane do dalszej obróbki.
Elektryczny nóż do kebaba
Nóż do kebaba precyzyjnie tnie zewnętrzną, chrupiącą warstwę mięsa. Rezultat pozostaje niezmienny bez względu na to, kto korzysta z urządzenia. W razie potrzeby można dostosować grubość plasterków w zakresie 0-10 mm. Dzięki mocy silnika 250 W i prędkości 8500 obr./min urządzenie pracuje bardzo wydajnie.
Sprzęt marki POTIS zachwyca swoją kompaktową, lekką konstrukcją. Dzięki ergonomicznemu kształtowi oraz wyprofilowanej powierzchni rękojeść pewnie i wygodnie leży w dłoni. W zestawie znajdują się 2 okrągłe noże o średnicy 80 mm. Są idealne do krojenia różnych rodzajów mięsa. Dzięki wykonaniu ze stali nierdzewnej ostrza spełniają najsurowsze wytyczne dotyczące higieny gastronomicznej. Osłona ochronna minimalizuje ryzyko skaleczenia się i zwiększa bezpieczeństwo podczas cięcia.