Darmowa przesyłka Najniższe ceny producenta 3 lata gwarancji konsumenckiej 14 dni na zwrot

Piły do kości

Profesjonalna gastronomia to nie tylko urządzenia grzewcze czy chłodnicze, ale i praktyczne sprzęty wykorzystywane podczas codziennej pracy. Piły do kości oferowane w tej kategorii sprawdzą się w masarniach, sklepach mięsnych, restauracjach i wielu innych miejscach zajmujących się obróbką mięsa.

Wykonane zostały z wysokojakościowych materiałów (aluminium, stal nierdzewna). Posiadają szereg praktycznych rozwiązań konstrukcyjnych (popychacz, ściągacz do mączki kostnej, pojemnik na resztki). Dużym ułatwieniem jest bezstopniowa regulacja grubości cięcia. Sprawdź naszą ofertę i daj się przekonać wysokiej, niemieckiej jakości.

Profesjonalna gastronomia to nie tylko urządzenia grzewcze czy chłodnicze, ale i praktyczne sprzęty wykorzystywane podczas codziennej pracy. Piły do kości oferowane w tej kategorii... dowiedzieć się więcej »
Zamknij okno
Piły do kości

Profesjonalna gastronomia to nie tylko urządzenia grzewcze czy chłodnicze, ale i praktyczne sprzęty wykorzystywane podczas codziennej pracy. Piły do kości oferowane w tej kategorii sprawdzą się w masarniach, sklepach mięsnych, restauracjach i wielu innych miejscach zajmujących się obróbką mięsa.

Wykonane zostały z wysokojakościowych materiałów (aluminium, stal nierdzewna). Posiadają szereg praktycznych rozwiązań konstrukcyjnych (popychacz, ściągacz do mączki kostnej, pojemnik na resztki). Dużym ułatwieniem jest bezstopniowa regulacja grubości cięcia. Sprawdź naszą ofertę i daj się przekonać wysokiej, niemieckiej jakości.

Profesjonalne piły do cięcia kości od Royal Catering

W bogatej ofercie expondo.pl znajdziesz wszystko, czego potrzeba do profesjonalnej obróbki mięsa: miksery spiralne do ugniatania, wilki do mielenia mięsa, napełniacze do kiełbasy. Propozycja skierowana m.in. do branży masarskiej obejmuje także wytrzymałe, solidne piły do kości. Tego typu urządzenia kuchenne przydadzą się nie tylko w zakładach przetwórstwa mięsnego. Zdadzą egzamin w restauracjach, sklepach i na stoiskach mięsnych.

Niemiecka marka Royal Catering stworzyła elektryczne piły do cięcia kości, które zapewniają nie tylko bezpieczeństwo podczas eksploatacji, ale spełniają również wszystkie wymagania sanitarne (HACCP). Powstały z materiałów polecanych do kontaktu z żywnością. Posiadają rozwiązania konstrukcyjne (m.in. ściągacze do mączki kostnej czy pojemnik na resztki) sprzyjające higienicznej obróbce i utrzymaniu czystości wokół stanowiska pracy.

Brzeszczoty w oferowanych piłach do kości, podobnie jak inne elementy maszyny, charakteryzują się właściwościami antykorozyjnymi. Dzięki zastosowaniu wysokojakościowych materiałów, pozostają one ostre przez długi czas umożliwiając szybkie, precyzyjne cięcie. Nadają się do przecinania kości, mięsa z kością oraz mięsa świeżego i mrożonego. Po skończonej pracy piłę masarską od Royal Catering łatwo umyć – wystarczy woda i delikatny detergent.

Piły do kości zaprojektowano z myślą o ich wygodnej, intuicyjnej obsłudze (np. zintegrowany system naciągu). Dużym udogodnieniem jest także bezstopniowa regulacja grubości cięcia. W nasze ofercie znajdziesz nie tylko piły masarskie, ale i inne urządzenia, które zapewnią szybką i wydajną obróbkę warzyw (szatkownice kuchenne), owoców (ręczne krajalnice do owoców), wędlin i serów (krajalnice elektryczne). Zapraszamy do zapoznania się z produktami Royal Catering.

Piły do kości – praktyczne rozwiązanie nie tylko dla branży masarskiej

Dlaczego właściciele miejsc związanych z profesjonalną gastronomią wybierają wyposażenie ze stali szlachetnej (stoły robocze, wózki kelnerskie czy stalowe regały)? To proste – meble z tego materiału są wytrzymałe, odporne na uszkodzenia mechaniczne i łatwe w czyszczeniu. Podobnych właściwości oczekuje się od urządzeń eksploatowanych w branży HoReCa.

Stawiając na wysokojakościowe materiały (aluminium, stal), specjaliści z Royal Catering stworzyli solidny, niezawodny sprzęt – piły do cięcia kości. Nadają się one do eksploatacji w masarniach, rzeźniach, sklepach mięsnych oraz restauracjach. Charakteryzują się intuicyjną, bezpieczną obsługą oraz długą żywotnością. Wykorzystywane są podczas codziennej, regularnej pracy.

Dzięki kompaktowym rozmiarom piła masarska może być używana w lokalach o niewielkim metrażu. Jej znakiem rozpoznawczym jest niezwykle ostry, trudny do stępienia brzeszczot, który gładko i precyzyjnie tnie nie tylko kości, ale i mięso (również zamrożone). Sprzęt wyposażono w mocny silnik, obszerny stolik oraz nóżki zapewniające stabilność podczas cięcia.

Elektryczna piła do kości pozawala na bezstopniową regulację grubości cięcia. Posiada popychacz (zwiększa bezpieczeństwo), pojemnik na resztki oraz ściągacze do mączki kostnej (ułatwiają czyszczenie). Obsługa tego profesjonalnego urządzenia gastronomicznego (w przeciwieństwie do pił ręcznych) właściwie nie wymaga wysiłku.

  • Kontakt
    Phone

    68 381 70 07
    pn. - pt. 8:00 - 16:00
    Expondo Blog

    Email

    info@expondo.pl
    Odpowiemy na Twoje pytanie tak szybko jak to możliwe
  • Płatność
    Płać szybko i bezpiecznie
    Przelewy24 PayPal Blik Przelew bankowy Mastercard Visa Płatność ratalna Za pobraniem