Nadziewarki do kiełbasy
Nadziewarka do kiełbas - 3 l - pionowa
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 629,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 3 litry - pozioma
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 519,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 5 litrów - pozioma
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 529,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 7 litrów - pozioma
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 619,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 10 l - pionowa
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 1099,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 15 l - elektryczna - 4 lejki - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 2899,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 25 l - elektryczna - 4 lejki - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 3049,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 30 l - elektryczna - 4 lejki - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 3299,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 20 l - elektryczna - 4 lejki - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 2849,00 zł
Nadziewarka do kiełbas - 10 l - elektryczna - 4 lejki - Royal Catering
Min. cena w zł z 30 dni przed obniżką: 2399,00 zł
Nadziewarki do kiełbasy marki Royal Catering do najwyższa, niemiecka jakość w atrakcyjnej cenie. Napełniacze znajdujące się w tej kategorii, w przeciwieństwie do wielu podobnych urządzeń dostępnych na rynku, wykonane zostały z solidnej stali szlachetnej.
Charakteryzują się długą żywotnością i wysoką niezawodnością. Wykorzystywane są do profesjonalnego wyrobu kiełbasy w gospodarstwach agroturystycznych, masarniach, sklepach mięsnych itp. Nadają się jako wyposażenie baru. Mogą również wzbogacić asortyment domowej kuchni.
Napełniacze do kiełbasy ze stali szlachetnej – sprzęt na lata
Nadziewarki do kiełbas marki Royal Catering wyróżniają się solidną, pionową konstrukcją ze stali szlachetnej i długą żywotnością. Wyposażone są w system przekładni, który umożliwia jeszcze wygodniejszą obsługę ubijaka. Wpływa to na szybkie i proste napełnianie osłonki. Opisywane urządzenia gastronomiczne powstały według surowych, niemieckich norm technicznych.
W bogatej ofercie expondo.pl znajdują się napełniacze do kiełbasy o różnych rozmiarach i pojemnościach. Szeroki wybór sprawia, że mogą być one wykorzystywane zarówno komercyjnie – w miejscach związanych z gastronomią (np. w niewielkich zakładach przetwórstwa mięsnego), jak i prywatnie. Dzięki marce Royal Catering, każdy (również w domowych warunkach) może zająć się wyrobem swojskiej kiełbasy.
Opisywane szpryce do mięsa charakteryzują się łatwym czyszczeniem. Stal szlachetna, z której wykonano poszczególne elementy (np. tłok oraz cylinder) nadaje się do mycia pod bieżącą wodą, także z dodatkiem łagodnych detergentów. Z gładkich powierzchni prosto usunąć resztki farszu. Nadziewarki wyposażone są w lejki o różnej średnicy. Z ich pomocą można uzyskać nie tylko kiełbasę, ale i serdelki, kaszanki oraz cieńsze parówki – w sam raz do hot dogów.
Profesjonalne napełniacze do kiełbasy z kompletem lejków
Niemiecka marka Royal Catering, doświadczony producent urządzeń gastronomicznych, stworzyła nadziewarki do kiełbasy – profesjonalny, wysokojakościowy sprzęt w atrakcyjnej cenie. Napełniacze do kiełbasy doskonale sprawdzą się jako wyposażenie niewielkich zakładów przetwórstwa mięsnego, małych masarni, bistr, bufetów itp. Dzięki solidnej konstrukcji mogą być eksploatowane intensywnie i to przez wiele lat.
Oferowane w tej kategorii szpryce do mięsa charakteryzują się bardzo intuicyjną obsługą, dlatego zdadzą egzamin także w kuchniach tych osób, które wyrabiają kiełbasę w domowych warunkach. Wilki wyposażone są w zestaw lejków (można je dokupić osobno) pozwalających wyrabiać kiełbasę o różnej średnicy. W ten sposób z łatwością uzyskasz cienkie parówki, w sam raz na hot dogi, bądź grubsze kaszanki, serdelki itp.
Napełniacze do kiełbasy oferowane przez markę Royal Catering wykonane zostały ze stali szlachetnej – materiału polecanego do kontaktu z żywnością. Jest on odporny na korozję oraz uszkodzenia mechaniczne. Łatwo go wyczyścić i nie przesiąka zapachem. Dzięki temu aromaty (np. ryby czy wołowiny) nie przenikają się. Nadziewarki do kiełbasy, obok takich urządzeń gastronomicznych jak wilki do mięsa czy klipsownice do wędlin – to niezbędne wyposażenie każdego miejsca związanego z profesjonalnym wyrobem kiełbasy.