Mikser spiralny - 32 l - podnoszona głowica
Producent: Royal Catering | Nr artykułu: EX10011788 | Model: RC-SMRH30
Najważniejsze cechy produktu
- Podnoszona głowica
- Wyciągana dzieża 32 l
- 88 kg ciasta/godz.
- Timer
- Wyprodukowano we Włoszech

- Wygoda – odchylana głowica i wyciągana dzieża
- Pojemność – duża 32-litrowa misa mieszcząca do 25 kg mąki
- Efektywność – wydajność do 88 kg ciasta w ciągu godziny sprawdzi się w piekarniach i pizzeriach
- Nowoczesność – wbudowany timer
- Solidne wykonanie – wyprodukowany we Włoszech z wysokiej jakości materiałów
Mikser spiralny z podnoszoną głowicą Royal Catering
Do ugniatania dużej ilości ciast ciężkich np. na pizzę, pierogi czy chleb nieocenioną pomocą okaże się mikser spiralny Royal Catering. Model RC-SMRH30 wyprodukowano we Włoszech i stworzono z myślą o piekarniach, pizzeriach, pierogarniach oraz profesjonalnych restauracjach.
Mieszarka do ciasta z wyjmowaną dzieżą RC-SMRH30 – opis
Duża wydajność mieszarki do wyrabiania ciasta to zasługa silnika o mocy 1100 W. Ponadto zastosowano 32-litrową dzieżę mieszczącą do 25 kg mąki. Dzięki temu maszyna jest w stanie przygotować do 88 kg ciasta w ciągu godziny. Czas pracy ustalisz za pomocą timera (0-30 min).
Wygodna obsługa wynika m.in. z możliwości podniesienia głowicy oraz wyjęcia misy. Ułatwia to czyszczenie elementów oraz przenoszenie ciasta lub składników. Z kolei kratowana osłona umożliwia dodawanie mąki w trakcie pracy bez konieczności wyłączania miksera spiralnego.
Solidna konstrukcja modelu RC-SMRH30 została wykonana z wysokiej jakości materiałów. Do stworzenia dzieży, haka oraz osłony użyto stali nierdzewnej, a do obudowy stali. Dodatkowo 4 kółka zapewniają mobilność maszyny. Dwa hamulce gwarantują stabilność podczas postoju.
Wybierz mikser spiralny marki Royal Catering i usprawnij wyrabianie ciasta drożdżowego oraz pierogowego w swoim lokalu. Doskonała wydajność, przemyślane rozwiązania, a także trwała budowa pozwolą korzystać z modelu RC-SMRH30 przez wiele lat. Złóż zamówienie już dziś!
- Mikser spiralny
- Instrukcja obsługi

Wysokiej jakości mikser wyprodukowany we Włoszech
Duża moc 1100 W: aż 88 kg ciasta w ciągu godziny!
Świetny do ciast na pierogi, pizzę czy chleb

Wygodna obsługa dzięki intuicyjnemu panelowi

Spiralny element doskonale wyrabia ciasto

Urządzenie testował Michał Orłowski Szef kuchni renomowanych restauracji w Sydney i Warszawie. Fachowiec i doświadczony praktyk. Tak jak nasi klienci.

Mobilność dzięki 4 kółkom (2 z hamulcami)

Podnoszona góra i wyjmowana misa gwarantują łatwe czyszczenie
Możliwość dodawania składników w trakcie pracy
Obudowa z wytrzymałej stali malowanej proszkowo
Należy pamiętać, aby po każdym użyciu umyć dokładnie wszystkie elementy, które miały kontakt z żywnością.
Do przygotowywania ciast ciężkich zawsze używam tego miksera. Bardzo skraca czas pracy.

Pojemność
32-litrowa misa pomieści jednocześnie do 25 kg mąki
Timer
Precyzyjne ustawienie czasu pracy: 0-30 min
Stal nierdzewna
Dzieża z trwałej i bezpiecznej dla żywności stali nierdzewnej
Łatwe czyszczenie
Łatwa obsługa


Pracuję z profesjonalnym sprzętem każdego dnia. W tym filmie zadbałem o to, aby dokładnie przetestować ten produkt. Możesz sprawdzić, w jaki sposób pracuje, a następnie zdecydować, który model wybrać do swojej firmy. Mam nadzieję, że mój film i wskazówki pomogą w jeszcze efektywniejszym prowadzeniu Twojej działalności.
Szef kuchni w prestiżowych restauracjach w Sydney i Warszawie. Doświadczony i profesjonalny restaurator.

Czy urządzenie poradzi sobie z mrożonymi produktami?
Mikser pod żadnym pozorem nie powinien być stosowany do mrożonych produktów.
Napisz pierwszą opinię dla tego produktu

Nadal niezdecydowany/a?
Nasi eksperci chętnie Ci pomogą!- Podnoszona głowica
- Wyciągana dzieża 32 l
- 88 kg ciasta/godz.
- Timer
- Wyprodukowano we Włoszech
Gotowe do wysyłki. Czas dostawy wynosi ok. 1-3 dni roboczych

Mikser spiralny - 32 l - podnoszona głowica
Gotowe do wysyłki. Czas dostawy wynosi ok. 1-3 dni roboczych
- Podnoszona głowica
- Wyciągana dzieża 32 l
- 88 kg ciasta/godz.
- Timer
- Wyprodukowano we Włoszech
- Moc: 500 W
- Długość mieszadła: 500 mm
- 16000 obr./min
- Solidna obudowa
- Mieszadło stal nierdzewna
Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Blender ręczny - 500 W - 500 mm - regulacja prędkości 4000-16000 obr./min
- 6 koszy
- Moc: 3000 W
- Zakres temperatur: 30-110°C
- Pojemność zbiornika: 3 x 6,5 l
- Wymiary koszyka: Ø12,5 x 11 cm
Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Warnik do makaronu z 6 koszami - temp. 30-110°C
- Słupki Ø25 mm
- Obciążenie: 4 x 250 kg
- Łatwy montaż
- Otwarta konstrukcja
Produkt jest aktualnie niedostępny

Regał metalowy - druciany - 4 półki - 450 x 1500 mm
- 100 sztuk w komplecie
- Materiał: plastik
- Do cyrkulatorów sous vide
Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Kulki izolacyjne do sous vide - 100 szt.
- Moc 2300 W
- Temperatura 5-95°C
- Czas maks. 99 h
- Do garnków o poj. 80 l
- Wyświetlacz LED
Wysyłka natychmiastowa. Czas dostawy ok. 1-3 dni roboczych

Cyrkulator sous vide - 2300 W - od 5 do 95°C - do 80 l
- Podnoszona głowica
- Wyciągana dzieża 22 l
- 56 kg ciasta/godz.
- Timer
- Wyprodukowano we Włoszech
Gotowe do wysyłki. Czas dostawy wynosi ok. 1-3 dni roboczych

Mikser spiralny - 22 l - podnoszona głowica
- Podnoszona głowica
- Wyciągana dzieża 7 l
- 29 kg ciasta/godz.
- Timer
- Wyprodukowano we Włoszech
Gotowe do wysyłki. Czas dostawy wynosi ok. 1-3 dni roboczych

Mikser spiralny - 7 l - podnoszona głowica
- Podnoszona głowica
- Wyciągana dzieża 15 l
- 48 kg ciasta/godz.
- Timer
- Wyprodukowano we Włoszech
Gotowe do wysyłki. Czas dostawy wynosi ok. 1-3 dni roboczych

Mikser spiralny - 15 l - podnoszona głowica