W obniżonej cenie

Produkt: EX10450058

|

Model: I-23F/75

Łopata do pizzy - Ø23 cm - perforowana - uchwyt: 75 cm - stal nierdzewna

629,00 zł 739,00 zł
Ceny zawierają VAT

Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed obniżką: 739,00 zł

Gotowe do wysyłki!

Czas dostawy to ok. 1-3 dni

W 100% bezpieczna płatność

  • Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 75 cm
  • Trwałość – zapewnia wyważona i stabilna konstrukcja ze stali nierdzewnej
  • Higiena – łatwe utrzymaniu czystości za sprawą gładkiej powierzchni
  • Prosta obsługa – duża i bardzo cienka płyta łopaty idealnie ślizga się pod pizzą, Ø23 cm
  • Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z dna i sprawia, że pizza mniej klei się do łopaty

OPIS PRODUKTU

Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnej kuchni

Łopata do pizzy od Gi.Metal została zaprojektowana specjalnie do użytku profesjonalnego w obiektach gastronomicznych. Sprawdzi się w takich miejscach jak duże kuchnie, restauracje, pizzerie, bary z przekąskami i piekarnie. Idealnie nadaje się jednak również do użytku prywatnego podczas grilla lub uroczystości rodzinnych.

Długa i lekka: szufla do pizzy z linii gastronomicznej Gi.Metal

Dzięki długości uchwytu 75 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pieca do pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie łopaty o wymiarach Ø23 cm możesz nie tylko bezpiecznie przygotować pizzę, ale także niezwykle szybko. Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z podstawy i sprawia, że ​​pizza jest mniej lepka do łyżki.

Szuflę do pizzy wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę operacyjną do pizzy zawsze łatwo się trzyma.

DANE TECHNICZNE

CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA

Oceny i opinie