Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 60 cm
Trwałość – wyważona konstrukcja wykonana z aluminium anodowanego
Higiena – łatwa czyszczeniu za sprawą gładkiej powierzchni
Prostota – duża (Ø45 cm) i bardzo cienka płyta łopaty idealnie wślizguje się pod pizzę
Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty
Bezpieczne metody płatności
Certyfikat SSL. Wszystkie transakcje są bezpieczne i zaszyfrowane.
W 100% bezpieczna płatność. Metody płatności mogą się różnić w zależności od kraju.
Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnych kreacji
Łopata do pizzy od Gi.Metal została specjalnie opracowana do użytku profesjonalnego w dużych kuchniach, restauracjach, pizzeriach, barach z przekąskami i piekarniach. Idealnie sprawdzi się również podczas grilla w prywatnym ogródku lub uroczystości rodzinnych.
Długa i lekka: łopata do pizzy z asortymentu Gi.Metal
Dzięki długości uchwytu 60 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy. Na cienkiej perforowanej płycie o wymiarach Ø45 cm nie tylko bezpiecznie wsuniesz pizzę, ale zrobisz to też niezwykle szybko. Perforacja zmniejsza gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.
Szufla do pizzy jest wykonana z aluminium anodowanego, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę do pizzy wygodnie chwycisz za każdym razem.
DANE TECHNICZNE
Materiał
Aluminium anodowane
Długość uchwytu [cm]
60
Wymiary głowicy [cm]
Ø45
Perforacja
Tak
Kształt
Okrągły
Wymiary (DxSxW)
110.5 x 45 x 2.5 cm
Waga
0.9 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW)
149.5 x 57 x 3.5 cm
Waga wysyłki
2.2 kg
Zakres dostawy
Łopata do pizzy A-45F/60
CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA
Z jakiego materiału wykonana jest płyta łopaty?
Płytę łopaty wykonano z aluminium anodowanego.
Czy mogę również przenosić ciężką pizzę za pomocą łopaty?
Tak, dzięki solidnej konstrukcji ze wzmocnieniem i trzema nitami.
Do czego służy perforacja?
Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że pizza mniej przykleja się do łopaty.